Španělsko U21 - Makedonie U21
Fotbal, ME U21 2017 skupina B
Stadion Miejski (Gdynia)
ŠPANĚLSKO U21

- Tak dnes se nám na ME rozjížději i skupiny B a já moc nerozumím až moc velké favorizaci výběru Španělska, které na finálový turnaj postoupilo až skrz baráž, která proti Rakousku rozhodně také nebyla jednoznačná.
Já tady pujdu prostě do underdoga a zahraju gol Makedonie, která má složené mužstvo převážně z hráčů vlastní ligy , kde individuelně hráči rozhodně nehrají to co na straně španělů, nicméně sehranost je zase spíše na jejich straně, protože se hráči více poznají, když hrají v jedné lize a často i ve stejném klubu. No ve skupině kvalifikace Makedonie skončila 1. a to před Francií! a to podle mě znamená hodně!
Navíc s hodně kvalitním výběrem Francie, který bych přirovnal min. k tomu španělskému hráli velmi slušně 2 remízi 1:1 a 2:2 a oba zápasy byly hodně vyrovnané, Makedonie pak co jsem sledoval je na tomto šampionátu se všemi důůležitými hráči kvalifikace a myslím si, že nějaké šance od nich dnes rozhodně vidět můžeme a kurz 2.28 je uplně mimo dle mě. skorovali v obou zápasech s Francií ve skupině po velmi dobrých výkonech celkově a v březnové přípravě před turnajem se naladili dvěma výhrami s Černou Horou 2:0 a Bulharskem 1:0.
Španělsko to má sice našlapaný kádr, ale měli ho i v kvaldě kde hodně zklamali a nechybělo moc a zde ani nehráli, jelikož přes Rakousko v baráži prošli přes výsledky 1:1 a 0:0, o všem tak rozhodl pouze inkasovaný gol Rakouska doma... ani jeden zápas Španělsko nevyhrálo. Ve skupině pak skončili až za švédy, kteří měli papírově též mnohem slabší tým. No s nimi hráli 2x 1:1 a se třetím Chorvatskem doma dostali 0:3 a venku vyhráli 2:3. No v každém z těch důležitých zápasů ve skupině proti lepším soupeřům inkasovali, stejně jako v 1 z těch barážových zápasů... Španělsku by z důležitých hráčů kvalifikace měli ještě chybět na turnaji AM Oliver Torres z FC Porto a druhý nejlepší střelec Munir el Haddadi z Barcelony. Makedonie jim podle mě může zatopit, tenhle tým rozhodně nehraje tak suverenně jako seniorská reprezentace a tady na tom finálovém turnaji nebude žádný soupeř lehký... Včera se o tom přesvědčila třeba i Anglie

HLAVNÍ TIP: Makedonie U21 dá gól@2.28 u