Real Sociedad - Barcelona

19.1.2017 v 21:15
Zdravim všechny sázkaře,
tato analýza je napsaná trochu na poslední chvíli, ovšem tento zápas mě zaujal. Máme tu čtvrtfinále španělského poháru Copa del Rey. Barcelona hraje na hřišti San Sebastianu, kde nedokázala zvítězit od roku 2007. Zní to sice neuvěřitelně, ale je to tak. Barcelona si o víkendu smlsla doma nad Las Palmas poměrem 5:0. A to šetřila takové hvězdy jako je Iniesta, Neymar, Rakitič. Oproti tomu Real jel v pondělí do Malagy, kde vyhrál 0:2, ovšem hrál v plné síle a žádný z důležitých hráčů nechyběl. Tento pohár je hraný na 2 zápasy, proto věřím, že Barcelona bude chtít uhrát vítězný výsledek do odvety a dát co nejvíce gólů na hřišti soupeře. Také ale věřím, že Real poženou fanoušci a vědomí, že na tomto stadionu Barcelona ztrácí. Ovšem věřím, že Barcelona odveze vítězství, které si doma pohlídá.
Když to shrnu. Barcelona - žádné zranění, odpočaté hvězdy a o 2 dny delší odpočinek. Real - zraněný Carlos Vela (je možné, že nastoupí, ale určitě ne od začátku), vybojovaná výhra v Malaze, kde se rozhodovalo až druhý poločas. To vše mi hraje pro Barcelonu.
Vybral jsem si příležitost Hosté vyhrají a oba týmy dají gól v kurzu 2.60

Sázím proto, abych vyhrál, ale občas se může stát, že prohraju.