Tipy na italskou Serii A (double)

-vzájemná bilance je vyrovnaná v poměru 3-2-3, takže teď by to krásně zarovnala remíza
-ta by se hodila i proto, že v posledních 5 zápasech ani jeden tým nevyhrál, takže mají oba mizernou formu
-podle mě ale bude mít navrch hostující celek, který poslední vzájemný zápas vyhrál 6:0!!!
-domácí tým navíc trápí poměrně rozsáhlá marodka, mimo jsou obránci Zampano a Gyömbér, útočník a střelec dvou gólů Manaj s dalším útočníkem Muricem, v ohrožení jsou navíc další dva hráči zkušený Simone Pepe a mladý Valerio Verre
-hosté se budou muset obejít akorát bez obránce Pavloviče a záložníků Carbonera s Palombem
-Pescara doma v nové sezóně ještě nevyhrála, takže bude pod větším tlakem, přesto jde kurz na její výhru dolů
-ze 4 domácích zápasů má zatím bilanci 0-2-2, nejcennější byla asi úvodní remíza 2:2 s Neapolí
-Sampdorii venku se podařilo ze 4 pokusů jednou zvítězit, ostatní zápasy prohrála, ALE! v Římě dostala rozhodující gól z penalty od Tottiho v 93. minutě, v Bologni ani Cagliari rozhodně nebyla horším týmem, přesto oba zápasy prohrála, myslím, že teď by mohla konečně přijít spravedlnost a Sampdoria neodejít s prázdnou
-v úvodním kole Serie A se Sampdorii podařilo zvítězit 1:0 v Empoli, a Pescaru bych zrovna zařadil někam k Empoli
-podle mě jsou tady kurzy nastavené úplně obráceně, podle mě ty původní se Sampdorií v roli mírného favorita byly daleko výstižnější
-neprohra favorita za 1.60 má pro mě určitou hodnotu, hravě bych si tam dovedl představit i kurz 1.4, koneckonců on tam takový i byl
tip: 02 @ 1.60

-vzájemná bilance posledních 10 VZ vyznívá daleko lépe v poměru 7-2-1 ve prospěch Juventusu!
-Stará dáma je nakopnuta ke skvělým výsledkům, poslední 4 zápasy = 4 výhry + 4 čistá konta!
-domácí dnes budou oslabeni o 5 hráčů, jmenovitě obránci Rugani, Bonucci, záložníci Asamoah, Mandragora a útočník Pjaca, vzhledem k šířce kádru italského mistra nepovažuji tyto absence vůbec za významné
-to hosté jsou na tom hůř, jelikož budou postrádat hned 4 záložníky (Badu, Hallfredsson, Kone a Widmer) a útočníka Ewandra
-Juventus má doma 3-0-0 9:2
-Udinese má venku 1-0-2 1:5 (nevim jak dokázalo vyhrát na San Siru)
-každopádně Juventus je Juventus a ne AC Milán, aby dopustil takovou blamáž
-pro mě jasná tutovka, vhodná ke zvýšení Vaší výhry

tip: 1 @ 1.21
celkový kurz: 1.94

R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94