Asteras vs Kerkyra, grecka superliga

futbal: Grécko 1.liga, 19 feb o 16:15 hod
Pre dnešný tip som si vybral zápas greckej najvyššej futbalovej ligy medzi tímom Asteras a ostrovanmi z Corfu. V súčasnosti je situácia taká, že Asteras (4-10-8) sa ocitol na zostupujúcej 14 pozícií s pasívnym skóre 14:20 a potrebuje doma bodovať, naopak tím Corfu ( 7 -6- 9) sa role nováčika zhostil dobre a patrí im 10 priečka so skóre 20:25.
Na jeseň sa oba tímy stretli a z tesného víťazstva sa radoval tím Asteras 2:1.Dnes je situácia podstatne odlišná, všeobecne v grécku vela gólov nepadá, preto by som hral under 1,5g,osobne však volím remízu za hratelný kurz (pozri dole).
tím Asteras:
doma vonku celkovo
víť 1 3 4
rem 5 5 10
prehr 5 3 8
tím Corfu:
5 2 7
3 3 6
3 6 9
Asteras nebude chcieť pustiť perie na vlastnom trávniku, zvlášť keď je to jeden zo 4 posledných domácich zápasov, o streleckej impotencii som už písal 6 gólov z 11 domácich zápasov hovorí za všetko, zhodne 6 gólov dosiahli aj futbalisti Corfu na súperových ihriskách z 11 zápasov. Očakávam gólové suchoty (0-0,1-1).
V predchádzajúcom kole si Kerkyra spravila chuť a na vlastnom trávniku deklasovala Panserraikos 3:0, Asteras posledné tri zápasy remizoval, z toho dva krát bezgĺovou remízou.
under 1,5 :kurz 2,45

remíza 3,05

GL!!!

0:2 KO