Francie - Rumunsko

<<

xxx_mario_xxx

Příspěvek pát 10. čer 2016 11:21:08

Francie - Rumunsko

Francie - Rumunsko
Evropa » Euro 2016
10.06.2016 - 21:00

Vše je připraveno, dnešním dnem začíná Euro 2016 a pořadatelská země Francie zahájí turnaj zápasem proti Rumunsku na Stade de France v Paříži.

Francouzi jsou jedni z favoritů na zisk poháru, letos odehráli 4 přáteláky a všechny vyhráli. Porazili Nizozemsko, Rusko, Kamerun a Skotsko. V každém z těchto zápasů se Francouzská ofenzíva ukázala jako dostatečně produktivní a vstřelila vždy minimálně 3 góly. Naopak vzadu to trochu skřípe, kromě Skotska jim soupeři dali vždy 2 góly.

Chybějící obranou dvojici Varane a Sakho nahradí pár Rami a Koscielny. Právě Rami ale není moc ve formě a má výpadky, což by mohlo dělat problém proti silnějším soupeřům v pozdější fázi turnaje.

Možná sestava Francie: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Matuidi, Kanté, Pogba - Griezmann, Giroud, Payet.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Rumunsko do dnešního zápasu půjde také s velkou sebedůvěrou, v posledním přáteláku porazili Gruzii 5:1. Rumunsko by určitě nemělo být podceňovaným týmem neboť body ztratilo jen 1x za posledních 15 zápasů. Bilanci za posledních 5 zápasů má 2-2-1, ta prohra přišla v zápase s Ukrajinou kde to výjimečně padalo (3:4). Hlavní sílou Rumunska je hlavně obrana, za celou kvalifikaci která čítá 10 zápasů dostali Rumuni jen 2 góly!

Oporou je brankář Tătăruşanu (Fiorentina), ten hraje na nejvyšší úrovni pravidelně a letošní sezóna v Itálii mu vyšla dobře. Vzadu to hlídá také Chiriches z Neapoli. Jinak Rumunsko nemá moc známých jmen a vepředu to zase tak dobré není, každopádně za poslední 2 zápasy dali 8 gólů což není špatná vizitka.

Možná sestava Rumunska: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Rat - Pintilii, Hoban - Popa, Stanciu, Stancu - Andone.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Předvídat průběh zápasu je hodně těžké, turnaj teprve začíná a oba týmy budou pod tlakem. Francie určitě nejvíce, hraje na domácí půdě a musí se ukázat. Fanoušci je sice poženou dál ale také je budou svazovat. Rumunsko není lehký soupeř, umí dozadu a dá Francii zabrat. V kvalifikaci Rumuni inkasovali nejméně branek ale také jich nejméně dali. První zápas, nervozita a beton Rumunů, to jsou důvody proč volím sázku na méně než 3 góly. GL.

Tip: under 2.5g, @2.07 u Pinnacle
<<

Neuminho

Příspěvek pát 10. čer 2016 19:42:09

Re: Francie - Rumunsko

Můj tip 4:0

Je to sice otevíračka, ale v přípravě Francie dala tento rok 13 branek ve 4 zápasech, 3 Nizozemsku, Skotsku či Kamerunu a 4 dokonce Rusku a nemyslím si, že by Rumunsko převyšovalo jakekoliv z těchto mužstev... To jak hrálo Rumunsko ve skupině ME se nedá hodnotit, hráli ve skupině se Severním Irskem, Řeckem či Maďarskem skupina sraček prostě jinak to nazvat ani nejde, to že postoupilo z prvního fleku Severní Irsko hovoří za vše... Rumunsko hraje z velké části s hráči z vlastní ligy a jejich liga není ani na úrovni naší, poslední sezony totálně vypadli z LM a v EL také nic moc....

Uvidíme no je to risk tenhle výsledek v prvním zápase, ale já si myslím, že na to Francie má hlavně záloha ve složení Matuidi, Pogba, Kante je něco neskutečneho Pogba za mě rozhodně nejlepší středák na světě, Kante nejlepší záložník BPL tuhle sezonu, Matuidi s Verrattim dva nejlepší v Ligue 1.... Dále v offenzivě Payet nejlepší exekutor standartek v BPL, hrot Giroud nejlepší střelec Arsenalu a Griezmann, zástupce Atletica ktere hrálo finále LM :) Vlastně jejich nejlepší hráč a naprostá klíčová osobnost nejlepší střelec... Jestli má být favoritem na triumf na tomto šampionátu tak musí s Rumunskem zamest min. 3 brankami tak jak tomu bylo v posledním přáteláku se skoty, kde si skoti opravdu ani neškrtli a to mají lepší hráčský výběr než rumuni.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

xxx_mario_xxx

Příspěvek pát 10. čer 2016 21:57:02

2:1 - KO
Škoda, v 88" už jsem počítal jen minuty do konce za stavu 1:1 ale Payet mi zkazil radost. Každopádně gól to byl krásný :) Jinak Rumuni hráli myslím si dobrý fotbal, na Francii nestačili ale hodně sympatický výkon za který by si ten bod zasloužili.
<<

Neuminho

Příspěvek pát 10. čer 2016 23:04:56

Nehráli špatně já měl ve hře trojku a nebýt Payetovo gólu tak jsem fpici :D Francie nehrála moc dobře, na to že skotum nepovolili absolutně nic a totálně je přehráli tak tohle byla ubohost. Rumuni dost zhušťovali a Francie nevěděla jak na to, hlavně dobře jim zahrála ta obrana, no v kvaldě jsem tomu nepřihkláněl velkou roli v te skupině neschopných, ale bylo vidět že umí zahrát i na lepší týmy, já jsem rád že jsem rád.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal