Bursaspor - Kayserispor
Kayserispor v posledních 3 utkáních získal bodů 5.
Stejně jako Bursaspor tak i Kayserispor mají lepší výsledky z venkovních utkání.
Fortuna:
- 0 / 3,3
- 02 / 1,64
- -2,5 gólu / 1,68
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Bursaspor - Kayserispor
• Stránka 1 z 1
Bursaspor - Kayserispor
Tyto týmy se po 13 utkáních jsou na 4. a 2. místě v tabulce.Týmy mají na kontě 7 a 8 výher,4 remízy a 1 prohru,skóre 20:9 a 18:6.Bursaspor má posledních pár zápasů hroznou smůlu a nejsou vůbec ve formě,v lize z posledních 3 zápasů pouze 4 body,na hřišti Valencie navíc prohráli vysoko 6:1.
Kayserispor v posledních 3 utkáních získal bodů 5. Stejně jako Bursaspor tak i Kayserispor mají lepší výsledky z venkovních utkání. Fortuna: - 0 / 3,3 - 02 / 1,64 - -2,5 gólu / 1,68 Naposledy upravil mahrrr dne pon 29. lis 2010 13:57:04, celkově upraveno 1
Re: Bursaspor - Kayserispor
Buraspor je 4... Na druhé místo ztrací 3 body.. Kayserispor je 2... = Neděli se o 2 místo.
Sakra fix,koukal sem na 2 tabulky a ta kterou sem si vybral byla špatně,ihned opravim,díky za upozornění.
Tenhle zápas je pro mě hodně velká neznámá a netroufám si dát žádný z tipů. Může to dopadnou naprosto jakkoli. Každopádně to budu sledovat a jsem zvědavej, jak to skončí.
Jeník má pravdu..
A mahrr s tím, jakou ma burraspor smůlu taky.. Re: Bursaspor - Kayserispor
já myslím, že to dneska Bursaspor dá, můj tip 1
• Stránka 1 z 1