FC Barcelona - Deportivo La Coruña

<<

xxx_mario_xxx

Příspěvek sob 12. pro 2015 13:52:58

Španělsko - Primera División
12.12.2015, 16:00

V rámci 15. kola Primera División přijede Deportivo dobýt slavný Camp Nou. Možná se vám to zdá nereálné ale jsem toho názoru, že by hosté mohli uhrát aspoň bod za remízu a to se cení.

Barcelona okupuje první příčku tabulky s náskokem dvou bodů před Atl.Madrid a nemůže si dovolit zaváhat. Pravda ale je, že Katalánci mají nabitý program do kterého spadá LM, domácí liga a MS klubů. Navíc nějaké to zaváhání není ojedinělé, např. v posledním ligovém kole proti 8. Valencii (1:1) nebo proti Leverkusenu (1:1) v rámci LM. Za posledních 10 zápasů (liga) Barcelona i dvakrát prohrála a to se Sevillou (1:2) a Celtou Vigo (1:4). Absence jistě bude také hrát svou roli, chybět by měl Neymar a Messi vynechal čtvrteční trénink, sice z osobních důvodů ale i špatná psychika může dělat své.

Hosté jsou na 6. příčce a mohly by hrát o poháry. Loňský rok hráli hlavně o udržení takže jistě příjemná změna pro celý klub. Poslední 4 zápasy (Liga, Pohár) Deportivo nepoznalo porážku a v posledním ligovém kole remizovalo se Sevillou (1:1). Těch remíz bylo v lize dost, mezi ty nejcenější jistě patří ta s Atl.Madrid (1:1). Celkově za posledních 10 zápasů (liga) má Deportivo slušnou bilanci 4-5-1. Gólově táhne mužstvo hlavně Pérez, který dnes nebude chybět.

Netvrdím že hosté vyhrají, ale remíza není nereálná. Za ten kurz se neprohra hostů určitě musí zkusit ale já mám vyhlédnutou jinou sázku. Věřím, že při hcp 0:2 hosté neprohrají a Tipsport nám na to vypsal parádní kurz @2.00. GL

Tip: 02 při hcp 0:2, @2.03 u Tipsportu
<<

xxx_mario_xxx

Příspěvek sob 12. pro 2015 18:09:31

Re: FC Barcelona - Deportivo La Coruña

2:2 - OK
Sázka na neprohru by byla výherní, odvážným štěstí přeje :) Každopádně hcp pokrytý s přehledem takže win :)

Zpět na Fotbal