Norsko - Malta

<<

Verca95

Příspěvek sob 10. říj 2015 12:59:33

Norsko - Malta

Norsko - Malta

Datum: 10.10.2015
Čas: 18:00

Dnes jsem si pro analýzu opět vybrala utkání z kvalifikace na Euro a to utkání mezi Norskem a Maltou.

Pro Norsko je toto velmi důležité utkání, kde jsou povinné 3 body, pokud tým chce pomýšlet na přímý postup ze základní skupiny. Na paty mu totiž šlape Chorvatsko, které je jen díky odečtení 2 bodů na třetím místě. Myslím si, že není pochyb o tom, že Norsko vyhraje. Nasvědčují tomu jak vzájemná utkání, tak formy obou týmů. Nicméně předpokládám, že se tým na výhru docela dost nadře. Norsku totiž bude chybět až 10 hráčů- Hogli, Riginiussen, Jenssen, Eikrem, Konradsen, Hauger, Daehli, Nielsen, Tarik a Abdellaoue.
Tým má sice dobré výsledky, ale gólově na tom není dvakrát nejlépe. Na domácí půdě vstřelil v průměru 1 gól na utkání a necelý jeden inkasoval.

Malta potvrzuje roli outsidera ve skupiny H a vůbec o nic jí už delší dobu nejde. I přesto se malťané hodně snaží a v jejich hře jde za ty léta vidět nějaký pokrok. Už to není tým, který co zápas dostane výprask. Naopak dokáže potrápit i podstatně lepší soupeře. Ve všech čtyřech utkáních, které tým odehrál na půdě hostí, nepadly více, než 2 góly (průměr je 1,8 gólu na zápas). Týmu navíc nebude chybět tak velkém nožství hráčů a tak předpokládám, že svou kůži nedá zadarmo.

O výhře Norska dnes určitě nikdo nepochybuje, nicméně kurz 1.17 (Bet365) pro mě není nijak hodnotný a proto bych spíše dala na under 3,5 gólu, kde kurz 1.51, který mimochodem jede stále dolů (myslím si, že se tomu říká, že kurz dropuje :) ), je královský :)

Tip: under 3,5 @ 1.51 Obrázek

%%- %%-
<<

Sergioooo

Příspěvek sob 10. říj 2015 18:58:25

Re: Norsko - Malta

Yeaaah, díky za tip!

Nechápu, že jsi dostala jen 3 hvězdičky za analýzu...!

<<

Neuminho

Příspěvek sob 10. říj 2015 20:05:19

Re: Norsko - Malta

Tak hodnotil jsem to já, analýza se mi líbila stejně jako ta před tím a doufám v další jelikož mají hlavu a patu a vychází to. :-bd
Nicméně nebyl splněný min. kurz pro analýzu zde v systemu odměn a to 1.55.

No chtělo by to více lidí aby psalo dobré analýzy.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal