Česko - Kazachstán

<<

Neuminho

Příspěvek stř 02. zář 2015 23:45:10

Česko - Kazachstán

Obrázek
Česko (2.) - (6.) Kazachstán
Fotbal, Kvalifikace o EURO 2016 - skupina A / 7. zápasy
dnes 03.09.2015 ve 20:45h

Obrázek Vs. Obrázek

Zdravím u své další analýzy tentokráte již na mnohem zajímavější utkání co se týče sledovanosti minimálně tedy u nás a v Kazachstánu :)

No můj tip nebude žádnou ekstraklasou na koukačku, ale volil jsem dle nabídky to co mi přijde pravděpodobné vzhledem k tomu jak se to zatím v naší skupině vyvíjí.
Tip je tedy: Česko vystřelí 0-11x na branku soupeře.

No a proč tak Česko 12 a více střel nezaznamenalo zatím ani jednou v kvalifikaci, naopak je na maximu sedmi, sice v tom figurují zápasy s Islandem, Nizozemskem či Tureckem, který se s dnešním soupeřem prozatím srovnávat příliš nedají, nicméně je tu i venkovní utkání v Kazachstánu, tedy první vzájemném utkání, kde těch střel bylo pouze 5 na bránu soupeře a proti Lotyšsku DOMA! 7 s dle mě ještě slabším soupeřem než je Kazachstán , což jasně ukazuje i vystupování v poslední době kazachšstých týmu v evropských pohárech. Astana se dostala do LM či Kairat Almaty těsně nepřešel přes francouzské Bordeaux a všichni si určitě pamatujeme i vystupování Šachtaru Karagandy v předchozích letech, v lize jsou i cizinci, ale většinu tvoří kazachští hráči ač je to někde třeba základ 6 kazachstánců a 5 cizích brazilců apod... tak prostě za úspěchem jejich hráči tvoří a tohle je navíc narádní výběr kde se sejde to nejlepší, o lotyšských týmech slyšet prakticky není... Navíc to není jen o hráčích tamní ligy - Schmidtgal ( 2. Německo Dusseldorf ), Engel ( 1. Německo - Ingolstadt ) či Knizhničenko ( Korona Kielce )...

Zkrátka Česko by muselo dát dokupi skoro 2x více střel než bylo zatím jejich maximum v kvaldě, aby sázka nevyšla a to mi nepřijde pravděpodobné i vzhledem k té "momentální" formě, nároďák se sice střetává spíše sporadicky, ale letos tým neukázal vubec ale vůbec nic - domácí remíza s Lotyšskem 1:1 katastrofa, prohra na Slovensku špatný výsledek, slovákům to sice šlape, ale i přes hvězdy které v týmu jsou moc úspěchů v posledních letech nezaznamenali krom teto kvaldy která jde, nicméně se čekala alespon plichta no a po tomto i prohra na Islandu už nebylo vůbec žádné překvápko...

Náš tým není ve formě a prozatímní maximum bylo 7 střel proti Lotyšsku, Kazachstán je lepší tým dle mě, což dokazuje i jejich prohlášení před zápasem, že jdou do zápasu s tím že chtějí vyhrát, jejich hráči jsou v laufu, hlavně po tom vysněném postupu Astany do ligy mistrů... Jinak když se podívám i na statistiky v zápasech Kazachstánu v kvaldě zjistím, že těch 12 střel nezaznamenal proti Kazachstánu vůbec nikdo a to už má za sebou tento tým venkovní duely v Nizozemsku či v Turecku, které v jejich prostředí počítám za lepší než náš výběr rozhodně v aktuální formě... Hlavně Nizozemsko má top hráče z Evropy, sice kvalda nevyšla zatím uplně dle očekávání, ale v zápasech bývají lepší a dominantnější než třeba my, jen jim to tam prostě tolik nepadá a soupeři mají výhodu často rychlých brjeků, protože holanďané hrají všechny zápasy na výhru... a tak jsou z toho i okenka vzadu z kterých souepři těží. No o tomto srovnání hovoří i to, že jsme až za Islandem a Nizozemskem ve střílení branek, dnes navíc bude chybět i jeden z našich nejdůležitějších hráčů a to tvůrce hry Tomáš Rosický a já do sázek jako handicap apod, ještě za menší kurz než tento na těch max 11 střel fakt nepujdu, po tom zaváhání s Lotyšskem si myslím, že už se může stát úplně všechno navíc se slavnými obránci z naší ligy, třeba mistr Holek, který si za zápas Sparty dle mě tak průměrně připíše na triko 3 golovky soupeře.... Procházka z Plzně taky nehraje zrovna slavně i kvůli tomu se tam ta obrana docela točí, chybí nám Sivok zřejmě nejlepší stoper, uvidíme kdo nastoupí, snad Vrbu napadne složení Kadeřábek, Kalas, Suchý, Limberský jinak to moc dobře nedopadne, důležitý je pro nás hodně i start Dočkala, což je momentálně nejlepší hráč naší ligy alespoň dle mě a zítra by to měl být možná i hlavní tahoun naší hry dopředu.

HLAVNÍ TIP: Česko vystřelí 0-11x na branku soupeře@1.65 Obrázek

%%-
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 03. zář 2015 15:26:54

Re: Česko - Kazachstán

Kurz už jen na 1.55 koukám. Dáváte taky něco ?

Sabine Lisicki ♥
<<

Hobiku1893

Příspěvek čtv 03. zář 2015 19:53:36

No jasný:
Belgie - Bosna a H. 1/+2.5 # 2.21
Bulharsko - Norsko 0/-2.5 # 3.30
%%- %%- %%-
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 03. zář 2015 20:38:18

Zatím nám to docela jde :) Česko ještě bránu netrefilo dle offiko stats, no na tipáči ve stats svých napsali jednu, přitom jsme ale nevystřelili a břevno se jako střela na bránu nepočítá, ale tak jako tak to snad bude v pohodě :)

Belgie ti vede 2:1 co tak koukám a bulhaři 0:0 :))
Kéž by to tak nějak dopadlo i na konci :)
Třeba obírat sázkovky.

Sabine Lisicki ♥
<<

Hobiku1893

Příspěvek čtv 03. zář 2015 20:47:28

Přesně tenhle stav obou zápasů, by měl bejt i na konci :D
2:1 a 0:0 to by byla pohoda ;)
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 03. zář 2015 21:50:24

Docela škoda těch norů no, já přemýšlel před zápasem o nějakém underu, ale jak jsem viděl ten první vzájemný zápas, tak jsem zkrátka znejistil no a samozřejmě mě napadla i remíza, dal se očekávat opatrný boj, jelikož oba týmy hrají stále samozřejmě o postup a je dost pravděpodobné, že z těch dvou postoupí jen jeden. Tahle prohra bude stát bulhary nepostup ze skupiny dost možná.

Jinak češi 2 střely na bránu 2 goly... Na tipáči ve stats svítily 3 střely nakonec, nicméně ta jedna nejspíše je počítána to břevno z první půle, které by se počítat nemělo, jinak opravdu nevím co se počítalo jako třetí střela, každopádně na offiko stránkách uefa jsou dvě i třeba na livesportu, tak jako tak to ale nemění nic na obou mých tipech totálně easy.

Belgii jsi trefil pěkně a doufám, že třeba taky občas zase něco sepíšeš, teď se to tu docela zvedlo, tak doufám, že to bude pokračovat Bony s Alphadogem stále zůstali, přidal se vsetinak s odobrými analýzami na hokej, občas něco mario a tak mám taky chuť se přidat a taky během těch pár dní 7 analýz, zatím 6 OK :) Kurzy sice nejsou úplně top, ale dávám to čemu věřím za přijatelné co nejmenší riziko. Ostatní tipy napíšu max jen jako vedlejší nebo ke konci analýzy co by stálo za zkoušku.

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 03. zář 2015 22:08:57

Tak výsledek 2:1 (0:1HT) nicméně to u mého tipu moc neznamená, officiální počet střel Česka na bránu soupeře dle uefa.com je 2 a tip je tedy OK :) \:D/

Náš výběr zahrál naprosto katastrofálně házenkářským stylem Barcelony bez šancí prakticky, z jediných 2 střel na bránu jsme dali branky a rom toho ještě jedno břevno, jinak ale vůbec nic a kdyby byli kazchstánci hlavně z kraje druhého poločasu přesnější v zakončení, mohli jsme prohrát i přes to, kdybychom ty dvě branky nakonec dali... No více štěstí než rozumu a body s cenou zlata ještě při domácí remíze Turecka s Lotyšskem či prohře Nizozemska doma s Islandem... Island už sice asi nedoženeme, ale na druhé straně máme naskok nad Nizozemskem 6 bodů, což znamená, že nám v posledních 3 zápasech stačí urvat 4 body, což je povinná výhra v Lotyšsku či alespon domácí remíza s Tureckem, pak už by nám mohlo být uplně jedno jak zahrajeme s Nizozemskem v posledním duelu skupiny.
Nebo pokud porazíme lotyše a turci s Nizozemskem zaplichtí, tak tam bude výběr Česka už teď v neděli.

Sabine Lisicki ♥
<<

Hobiku1893

Příspěvek pát 04. zář 2015 12:11:15

Čau jak jsi psal včera, že si přemejšlel o nějakým UNDERU tak jsem jeden zkusil, no jeden tiket
MALÁ DOMŮ za 10,- jinak UNDERY moc nehraju skoro vůbec, ale včera jsem zkusil byly tam docela
dobrý kurzy ne všechny teda, ale je to KO jen abys viděl, abych to tady nerozepisoval ty zápasy.
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... &kind=MAIN
:-o 8-} :((

Dneska zkusim taky nějakej UNDER + OVER možná KOMBIKA :D
<<

Neuminho

Příspěvek pát 04. zář 2015 13:52:47

No já to psal myslím jen u toho Bulharsko - Norsko, ale až ted v hodnocení po zápase, že jsem o tom přemýšlel, jinak dnes na sázení o ničem zápasy.

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal