Spartak Trnava - Olympique Marseille

<<

Neuminho

Příspěvek pát 04. zář 2015 14:37:30

Obrázek
Fotbal, přátelská utkání klubů
dnes 04.09.2015 ve 20:15h

Obrázek Vs. Obrázek

Ahoj všichni no dnešní kvalifikační duely mě moc nezaujaly, možná ještě na něco přijdu, ale co jsem koukal zatím tak nějak, tak nabízené kurzy na to co by se dalo dát jsou téměř katastrofální min. u tipáče a penízky mám aktuálně jen tam...

Já si radši zahraji jako první dnes možná i poslední přátelské utkání mezi slovenskou Trnavou, která je aktuálně 6. ve slovenské nejvyšší soutěži, na druhé straně Marseille letos hodně za očekáváním ve Francii, po 4 kolech 15. místo, po dvou kolech také odešel trnér Marcelo Bielsa, kvůli nesrovnalostem mezi jím a vedením, nový trenér Míchel si připsal sice úspěšnou premiéru v tamní lize, když OM vydrtili ve třetím kole nováčka z Troyes 6:0, nicméně pak opět prohra 2:0 na hřišti gunigampu, zřejmě i kvůli tomu francouzský tým sehraje tento přátelák, tým se musí sehrát a musí začít konečně sbírat body, protože se od nich očekává opět min. umístění na příčkách zaručující evropské poháry a to spíše hned CL... Na straně Trnavy je koneckonců také nový trenér Ivan Hučko, takže mají také rozhodně důvod sehrát přípravný zápas, nicméně nejlehčího soupeře si zrovna Spartak nevybral...

No já zde půjdu do sázky bez remízi na hosty z Francie...
Důvod je jasný, kvalita je naprosto jednoznačně na jejich straně, sice nyní hrají reprezentace, ale co jsem viděl nominaci na tento zápas týmu Marseille, tak sice nějaké ztráty jsou, ale furt jde dnes do zápasu tým, který má o pozná vyšší kvalitu a taková polovina základu OM si dnes určitě zahraje...
Francouzský fotbal aptří mezi ty nejlepší v Evropě, jejich týmy hrají každoročně Ligu mistrů, pořadí dle koeficientu 6. Na druhe straně slovenská liga až 31. sice letos byly nějaké překvápka v lize mistrů no hlavně Žilina, já absolutně nepochopil co tam Bilbao dělalo, přišlo mi to jako slušná odevzdávka, dnes už každopádně v mega překvapení nevěřím i když hraji raději opatrně jen SBR, Marseille potřebuje začít vyhrávat a tohle bude jakási generálka na třetí ligový zápas pod novým koučem po kterém chvíli bude hrát i Marseille první zápas ve skupině EL... Bude to dnes sice pár lidí, ale ti co jsou jen na lavičce se budou chtít ukázat a každý určitě chce hrát, takže uvidíme, já určitě budu věřit OM, myslím si že jsou min. o 1 level jinde, když jsem viděl první zápas v EL Spartaku Trnava proti řeckému PAOKu jenom jsem se smál nad neschopností slovenskeho týmu, prakticky od začátku Spartak hrál proti 10, myslím někdy ve třetí minutě udělal chytrý zákrok obránce PAOKu, když byl hráč Trnavy už před ním tak ho myslím stahl a o redce se nedalo pochybovat, nicméně PAOK i přes to jasně jasně lepší mohli vyhrát klidně 7:0, prostě humus od tohoto týmu a já věřím, že je herně přehraje i OM , který má snad i kvalitnější kádr než PAOK a to i s těmi absencemi hráčů co jsou s repre apod...

No i přes velké absence na dnešní zápas má k dispozici OM celkem kvalitní hráče
pro příklad: mladý stoper Sparagna, levý obránce z Juventusu de Ceglie, nabitá záloha s Cabellou, Alessandrinim, Barradou či Lassanou Diarrou a pak útok s Nkoudouem či Ocamposem...

No a myslím si, že i někteří mladí hráči z B týmu se budou moci rovnat kvalitám hráčů Spartaku :) Opravdu nevěřím, že by tady mohl slovenský tým vyhrát, protože na urovni vypsaných hráčů nemají oni žádné, naopak je to maximálně tak kvalita mladých nadějí Marseille, které budou také přítomny z nichž někteří už k A týmu patří normálně, ovšem zatím je to poznat jen třeba na trénincích, protože se do nominace na zápas nedostanou.

HLAVNÍ TIP: Olympique Marseille DNB(SBR)@1.58 Obrázek

%%-
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Příspěvek pát 04. zář 2015 21:42:04

Re: Spartak Trnava - Olympique Marseille

Tak výsledek 0:1 a tip OK :) \:D/

Zápas jsem sledoval asi dvacet minut v první půli a pak asi 30 minut ve druhé... Spartak občas vystrčil růžky, ale gólman střely lapil často jako malinu... Na druhé straně Marseille fotbalovější, mělo i další mega šance zvláště v techh posledních 25 minutách, tam byly 2 naprosto jasně příležitosti, ze kterých mohl padnout gol. No Alessandrini dobrý výkon i Barrada v první půli určitě supr výkon Lassana Diarra...
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal