Česko - Kazachstán

Česko (2.) - (6.) Kazachstán
Fotbal, Kvalifikace o EURO 2016 - skupina A / 7. zápasy
dnes 03.09.2015 ve 20:45h

Zdravím u své další analýzy tentokráte již na mnohem zajímavější utkání co se týče sledovanosti minimálně tedy u nás a v Kazachstánu

No můj tip nebude žádnou ekstraklasou na koukačku, ale volil jsem dle nabídky to co mi přijde pravděpodobné vzhledem k tomu jak se to zatím v naší skupině vyvíjí.
Tip je tedy: Česko vystřelí 0-11x na branku soupeře.
No a proč tak Česko 12 a více střel nezaznamenalo zatím ani jednou v kvalifikaci, naopak je na maximu sedmi, sice v tom figurují zápasy s Islandem, Nizozemskem či Tureckem, který se s dnešním soupeřem prozatím srovnávat příliš nedají, nicméně je tu i venkovní utkání v Kazachstánu, tedy první vzájemném utkání, kde těch střel bylo pouze 5 na bránu soupeře a proti Lotyšsku DOMA! 7 s dle mě ještě slabším soupeřem než je Kazachstán , což jasně ukazuje i vystupování v poslední době kazachšstých týmu v evropských pohárech. Astana se dostala do LM či Kairat Almaty těsně nepřešel přes francouzské Bordeaux a všichni si určitě pamatujeme i vystupování Šachtaru Karagandy v předchozích letech, v lize jsou i cizinci, ale většinu tvoří kazachští hráči ač je to někde třeba základ 6 kazachstánců a 5 cizích brazilců apod... tak prostě za úspěchem jejich hráči tvoří a tohle je navíc narádní výběr kde se sejde to nejlepší, o lotyšských týmech slyšet prakticky není... Navíc to není jen o hráčích tamní ligy - Schmidtgal ( 2. Německo Dusseldorf ), Engel ( 1. Německo - Ingolstadt ) či Knizhničenko ( Korona Kielce )...
Zkrátka Česko by muselo dát dokupi skoro 2x více střel než bylo zatím jejich maximum v kvaldě, aby sázka nevyšla a to mi nepřijde pravděpodobné i vzhledem k té "momentální" formě, nároďák se sice střetává spíše sporadicky, ale letos tým neukázal vubec ale vůbec nic - domácí remíza s Lotyšskem 1:1 katastrofa, prohra na Slovensku špatný výsledek, slovákům to sice šlape, ale i přes hvězdy které v týmu jsou moc úspěchů v posledních letech nezaznamenali krom teto kvaldy která jde, nicméně se čekala alespon plichta no a po tomto i prohra na Islandu už nebylo vůbec žádné překvápko...
Náš tým není ve formě a prozatímní maximum bylo 7 střel proti Lotyšsku, Kazachstán je lepší tým dle mě, což dokazuje i jejich prohlášení před zápasem, že jdou do zápasu s tím že chtějí vyhrát, jejich hráči jsou v laufu, hlavně po tom vysněném postupu Astany do ligy mistrů... Jinak když se podívám i na statistiky v zápasech Kazachstánu v kvaldě zjistím, že těch 12 střel nezaznamenal proti Kazachstánu vůbec nikdo a to už má za sebou tento tým venkovní duely v Nizozemsku či v Turecku, které v jejich prostředí počítám za lepší než náš výběr rozhodně v aktuální formě... Hlavně Nizozemsko má top hráče z Evropy, sice kvalda nevyšla zatím uplně dle očekávání, ale v zápasech bývají lepší a dominantnější než třeba my, jen jim to tam prostě tolik nepadá a soupeři mají výhodu často rychlých brjeků, protože holanďané hrají všechny zápasy na výhru... a tak jsou z toho i okenka vzadu z kterých souepři těží. No o tomto srovnání hovoří i to, že jsme až za Islandem a Nizozemskem ve střílení branek, dnes navíc bude chybět i jeden z našich nejdůležitějších hráčů a to tvůrce hry Tomáš Rosický a já do sázek jako handicap apod, ještě za menší kurz než tento na těch max 11 střel fakt nepujdu, po tom zaváhání s Lotyšskem si myslím, že už se může stát úplně všechno navíc se slavnými obránci z naší ligy, třeba mistr Holek, který si za zápas Sparty dle mě tak průměrně připíše na triko 3 golovky soupeře.... Procházka z Plzně taky nehraje zrovna slavně i kvůli tomu se tam ta obrana docela točí, chybí nám Sivok zřejmě nejlepší stoper, uvidíme kdo nastoupí, snad Vrbu napadne složení Kadeřábek, Kalas, Suchý, Limberský jinak to moc dobře nedopadne, důležitý je pro nás hodně i start Dočkala, což je momentálně nejlepší hráč naší ligy alespoň dle mě a zítra by to měl být možná i hlavní tahoun naší hry dopředu.
HLAVNÍ TIP: Česko vystřelí 0-11x na branku soupeře@1.65