AS Monaco - RC Lens

<<

FotbalBet.cz

Příspěvek úte 02. pro 2014 15:02:45

AS Monaco - RC Lens

Obrázek AS Monaco - RC Lens Obrázek

Datum a čas: 2. 12., 21:00
Stadion: Stade Louis II (18 523 míst)

Můj tip:
Kdy jindy by se mělo Monako odpíchnout ke třem bodům než dnes večer. Monako v Lize mistrů porazilo Leverkusen a hodně se tak přihlásilo o postup do vyřazovacích bojů, když má vše ve svých rukou v zápase proti Zenitu přesně za týden. No, proč o tom píšu, Monako už 4 zápasy v Ligue 1 nevyhrálo a dnes se utká s RC Lens, kteří jsou třetí od konce a jejich výkony nejsou moc záchranářské, i když nutno uznat, že v posledním kole zvítězili proti Metz. Monako bude mít následující dny velmi těžké na přípravu, takže dnes prostě musí brát 3 body. V pátek se utkají s Toulouse a to už by se měli šetřit na úterní veledůležitý duel naštěstí na domácím hřišti se Zenitem, se kterým nesmí prohrát a postoupí.

Dnes tedy očekávám plné nasazení a očekávám něco neočekávaného - tedy branky. Sázkové kanceláře správně vyhodnotili under 2,5 jako pravděpodobnější vzhledem k aktuální výsledkům v této sezoně (oba týmy mají jen 5 overů a 10 underů) avšak já se zaměřil na vzájemné zápasy, když ve všech pěti posledních vzájemných zápasech padl OVER! Vzhledem k tomu, že Monako se bude šetřit až v pátek a Lens jsou opravdu špatní, zkusím prodloužit svým tipem jejich sérii na 6 overů v řadě.

Chybí také obránci na obou stranách, za Monako kvalitní Kurzawa a defenzivní záložník Kondogbia. Dále pak mladý obránce Borja Lopez. Za RC Lens nesmí v dalších pěti utkáních nastoupit talentovaný obránce Loick Landre za likvidační zákrok v předminulém kole. Lens bude chybět pravé křídlo Chavarria a nedůležitý útočný záložník N'Diaye.

Tip: Over 2,5 @ 2,07 Obrázek
Fotbal a sázení mě prostě baví! Provozuju fórum Fotbalová Diskuze.
<<

FotbalBet.cz

Příspěvek úte 02. pro 2014 23:07:57

Re: AS Monaco - RC Lens

2:0 tip KO...Lens bohuzel nepromenili penaltu :-s
Fotbal a sázení mě prostě baví! Provozuju fórum Fotbalová Diskuze.

Zpět na Fotbal