America + Evropa + Asie

<<

Mikado7

Příspěvek stř 15. říj 2014 19:15:21

America + Evropa + Asie

Dovolím si tu napsat takový menší analýzu na pár utkání :

Obrázek Godoy Cruz - Tigre Obrázek

KO - 4:3

Utkání začíná 23:10 našeho času na stadionu Estadio Malvinas Argentinas v Argentinské Mendoze

Souboj dvou týmů, kterým se momentální sezonu absolutně nedaří. A počítám, že ani toto utkání to nezmění. Jedná se o dohrávku 11 kola.
Dlouho jsem přemýšlel co bych u tohoto zápasu mohl vsadit a nakonec jsem dostal, GC se nachází po necelém 11 kole na 10 pozici se ziskem 10 bodů. Tigre se nachází na 9 pozici se ziskem 16ti bodů. V utkání nejsou hlášeny žádné velké ztráty. Pouze drobné zranění, která se nahradí stejně dobrou kavlitou.

Dlouho jsem přemýšlel, proč je favoritem klub z Mendozy, klasická Argentinská liga, kde favorit prakticky není.
Pro mě je zde velmi důležité to, že utkání se bude hrát ve velkém vedru a hráči musí trochu šetřit s energii, protože zde každý kousek a každá minuta bude takměř smrtící. Ikdyž fanoušci své tymy poženou, tak si myslím, že ohledně formy, bude utkání o 1 max 2 brankách.

Chtěl jsem vsadit na Under 2.5, ale kurz 1.5 mi nepřijde jako hodntoný, proto zde volím sázku.

Under 1.5 u BET365 - @2.66 3/5

Obrázek Cesar Vallejo - Bahia Obrázek

OK 2-0

Druhým mojím utkání bude odvetný zápas Copa Sudeamericana, která se hraje zítra (16.10) ve 3hod. našeho času, mezi Peruanským Cesar Vallejo a Brazilskou Bahia, ktéra první utkání na domácí půdě zvládla a vyhrála 2-0

Hodně mě zaujala situace, kterou těď Bahia čelí, jelikož má před sebou náročný program,do Peru,pak zpět a hned zápas s Sao Paulo, kouč Kleina dnes dá některým důležitý hráčům čas si odpočinout na ligu ,jedná se o velmi důležité a klíčové zadáky a záložníky : O - Demerson (25/1),O - Macedo (11/0), O - Santos (17/0), Z - Miranda (21/1), Z - Lincoln (4/1)

Domácí sice bez tří obránců,kteří jsou zraněni : Requena,Alvareza Serrano 6/0, ale místo nich budou hrát Ranabal (16/0),Cardoza (15/5) a Guadulupe (13/0) Tohle jsou všechno změny v obraně,jinak je vše při starém.

Nevím jakým důvodem je vypsán kurz takto vysoko, asi protože hostě mají více zkušensotí co se týká CS a mají o něco kvalitnější mužstvo, navíc výhra 2-0 v prvním utkání, kdy byl domácí tým jednoznačně lepší - to vše jsou podle mě podklady, že kurz na výhr CV je tak vysoko.

Nemyslím si, že Bahia nepostoupí, ale zároven si nemyslí, že by si z tohoto utkání odvezla bod nebo výhru (resp.) lépe řečeno, myslím si, že domácí tým z Peru vyhraje o gol a to mu k postupu stačit nebude.

Cesar Vallejo u WILLIAM HILL - @2.35 4/5
Naposledy upravil Mikado7 dne sob 18. říj 2014 10:15:29, celkově upraveno 8
<<

Mikado7

Příspěvek čtv 16. říj 2014 22:13:00

Re: America

Obrázek LA Lakers- Utah Jazz Obrázek

86-119 = OK

Další do parády jsem si vzal přípravný zápas NBA, kde LA bude hrát s Utahem

LA Lakers se příliš na začátku přípravných utkáních příliš nedaří, připsal si 2 prohry a jednu výhru, ale v to bych potaz ani nebral, jedná se o přípravu a tam je všechno možné.
Základním faktem, proč jsem si vybral toto utkání je hlavně v LOS ANGELES a důvody jsou tyto, tým z Californie opustila jedna z klíčových postav a to Gasol (17,4ppg-9,7rpg ) , odešel i Meeks (15,5ppg), Marshall (13,0ppg-3,3rpg), Kaman (10,4ppg-5,9rpg), Bazemore(13,0ppg-3,3rpg) a Farmar(10,1ppg-4,9apg).
Sice do týmu přišlo pár hráčů a nejvýznamějšíma posilama jsou asi Jeremy Lin a Steve Nash(6,8ppg-5,7rpg), Nick Young(17,6ppg-2,6rpg), Ryan Kelly(7,9ppg-3,7rpg) a Xavier Henry(10,0ppg).

Naopak na Utahu, vládne spokojenost, tým vyhrál všechny svá přátelská utkání, prakticky nezměnil mužstvo a dokázal udržet hlavně pětici Hayward(16,2ppg-5,1rpg-5,2apg), Burks(14,0ppg-3,3rpg),Kanter(12,3ppg-7,5rpg),Favors(13,3ppg-8,7rpg) a Burke(12,8ppg-5,7apg) do týmu přišel navíc Booker z Washingtonu a Cooley z Trabzonsporu, statistiky zde nejsou důležité.

Jelikož do utkání by neměl zasáhnout jako Kobe Bryant, tak ani Lin s Nashem ( není to 100% informace a i kdyby) tak věřím, že forma Utahu v přípravných utkáních bude stále gradovat a udrží si neporazitelnost i v tomto utkání.

Utah u BET365 - 2.100 3/5
Naposledy upravil Mikado7 dne pát 17. říj 2014 21:04:36, celkově upraveno 1
<<

Mikado7

Příspěvek pát 17. říj 2014 21:03:41

Re: America

Obrázek Fénix - Chacharita JuniorsObrázek

Jedná se o utkání Argentinské B ligy ( Metropolitána ), který se hraje zítra v 20:30 našeho času.

Tento souboj mě zaujal z jednoho pohledu a tím je domácí Fénix.
Asi bych čekal, že kurz na domácí bude na vyšší hodnotě, důvodem jsou 2 velké faktory.

Tím prvním je to, že Fénix již 6 zápasů v řadě nevyhrál a je to způsobeno tím, že vedení dluží hráčům již 2 měsíce výplaty. Sponzor mužstva odešel a tak se mluví o jeho zániku, navíc ani psychika hráčů a oddanost a snaha není to pravé ořechové. V jednom článku se psalo, že polovina hráčů, již měsíc nechodí na tréninky, navíc 3 hráči byly vyřazeni kvůli alkoholovým incesům a kazení morálky. Tým nemá ani čím doplnit svůj kádr, protože mladíci, nechtějí v klubu hrát, který se potápí níže a níže.
V tomto utkání by navíc nemělo hrát hned 7 hráčů a jelikož není čím doplnovat, tak nevím s čím nastoupí, jedině, dorostenci, ale to je spíš taková uvaha, hráči U21 a U19 určitě do týmu nezasáhnou.

To hosté jsou v pohodě budou jim chybět jen 3 hráči, nic víc k tomu psát nechci.

Chacharita Juniors u WILLIAM HILL - @2.6 3/5
<<

Mikado7

Příspěvek sob 18. říj 2014 10:30:01

Re: America + Evropa + Asie

Obrázek Lanciano - Perugia Obrázek

Pro mě zápas, který nemá prakticky favorit dle bookmakeru.

O Italské lize se ví, že prakticky každý každého může porazit, manipulování zápasů, zde není žádné překvapení. Takže i bookmakeři se k tomu staví jakýmsi jiným způsobem.

Lanciano se nachází o 1 bod právě za svým dnešním soupeřem z Perugie, oba týmy mají ambice na playoff, Lanciano má navíc nejlepší utok v druhé lize, ale o obraně se dá říci, že z špičky má nejhorší. Každopádně mě tu zaujalo pár faktorů.

Lancianu se vrací obrance Ferraino a nejlepší střelec týmu Cerri což jsou velmi důležití hráči týmu.

Tak a teď k těm nejdůležitějším věcem. Perugie do dnešního zápasu nemůže nasadit hned 6 hráčů svého kádru - Důležitýma ztrátama bude bývalí záložník As Roma a klíčovej hráč Perugie Taddei to samé se dá říci oVerrem, oba mají stop za karty. K dalším chybějícím což se týká zraněných, tak nenastoupí záložníci Giacomazzi a Fossati a dlouhodboně zranění obránce Baldan a utočníci Lanzafame a Fabinho.

Takže jedniným hráčem, který v týmu ze základní sestavy v záloze zůstává je Nicco, který se navíc vrací po zranění, takže by mě zajímalo jakým způsobem bude trenér Perugie chtít uspořádat tým co se týká záložní řady.
Každopádně je to Italská liga a tak pojedu radši více na jistotu.

Lanciano DNB u bet365 - @1.67 4/5

Zpět na Fotbal