Itálie-Kostarika
Itálie-Kostarika
MS 2014
Pátek 20.6. 18:00 hod.
Další zápas, na který se hodně těším.
Kostarika ve svém prvním zápasu zahrála skvěle a porazila favorizovanou Uruguay 1:3.
Za výhru pak mohou vděčit především obrovskému štěstí, kdy ze 4 střel na bránu dokázali hned 3 proměnit a jihoameričanům tak uštědřili krutou lekci z produktivity. Jejich hlavním trumfem pak jsou standardní situace, ze kterých jsou hodně nebezpeční.
Italové na to ale budou připravení a nenechají nic náhodě.
Pevně věřím ve výhru Itálie, ale kurz 1,50 mi připadá hodně nízký.
Věřím ale také v to, že se Kostarika minimálně jednou gólově prosadí z nějaké té standardky.
Kombinace těchto dvou tipů mi pak říká, že bych měl vsadit na to, že Itálie vyhraje a že zároveň oba týmy dají gól. A přesně takovou příležitost jsem u Fortuny našel.
Hlavní tip: zápas/oba týmy dají gól: 1/ano za @3,45 u
Tip dávám pochopitelně i do svého padesátkového MS maratonu viz ZDE
Good luck
MS 2014
Pátek 20.6. 18:00 hod.
Další zápas, na který se hodně těším.
Kostarika ve svém prvním zápasu zahrála skvěle a porazila favorizovanou Uruguay 1:3.
Za výhru pak mohou vděčit především obrovskému štěstí, kdy ze 4 střel na bránu dokázali hned 3 proměnit a jihoameričanům tak uštědřili krutou lekci z produktivity. Jejich hlavním trumfem pak jsou standardní situace, ze kterých jsou hodně nebezpeční.
Italové na to ale budou připravení a nenechají nic náhodě.
Pevně věřím ve výhru Itálie, ale kurz 1,50 mi připadá hodně nízký.
Věřím ale také v to, že se Kostarika minimálně jednou gólově prosadí z nějaké té standardky.
Kombinace těchto dvou tipů mi pak říká, že bych měl vsadit na to, že Itálie vyhraje a že zároveň oba týmy dají gól. A přesně takovou příležitost jsem u Fortuny našel.
Hlavní tip: zápas/oba týmy dají gól: 1/ano za @3,45 u

Tip dávám pochopitelně i do svého padesátkového MS maratonu viz ZDE
Good luck