Japonsko, Francie, Anglie - Itálie X

<<

johnypohorka

Příspěvek sob 14. čer 2014 2:58:57

Japonsko, Francie, Anglie - Itálie X

14.6./23:59 MS: Anglie - Itálie Tip X (3,05 Tipsport) 3/10
O tomto utkání píšu i v dlouhodobých sázkách a zmiňuje to i UT. Hraje se v klimatických podmínkách a na takovém stadionu, kde to bude hodně náročné pro oba týmy. Neočekávám gólové hody, ale spíše vyčkávanou a taktiku. Pro vývoj skupiny velmi důležitý zápas. Anglie i Itálie se mě jeví jako týmy s kvalitnější obranou než útokem (myšleno útočníky). Remízy moc nevsázím, ale tady jí hodně věcí nasvědčuje a proto má dnes hodnotu.

15.6./03:00 MS: Pobřeží slonoviny - Japonsko Tip 2 (3,00 bet365) 4/10
15.6./03:00 MS: Pobřeží slonoviny - Japonsko Tip Over 2.5 (2,35 bet-at-home) 3/10
Startuje i mnou hodně sledovaná skupina s Japonskem, Pobřežím slonoviny, Kolumbií a Řeckem. Asijské zástupce vidím na postup spolu s Kolumbií a i proto mě potěšil kurz na Japonsko v zápase se "slony". Jak jsem v dlouhodobých tipech, tak Japonci mají kvalitní útok a zálohu, ale pokulhávají v obraně. Stejně to vidím i u Pobřeží slonoviny, kde bude hodně záležet na stavu bratří Toure. Africký tým má kvalitní soupisku, ale to už bylo i na posledním MS a nic z toho. Favorizování Japonska v celkovém pořadí mě prostě nedá jinak, než hrát jejich výhru v hodně dobrém kurzu i v úvodním utkání skupiny. Z ofenzivního pojetí hry a složení hráčů to vidím i na over 2.5 branky. Kurz stejně jako na další zápasy MS je hodně vysoko, to přitom zatím góly padají ve velkém a zrovna toto je utkání, kdy bych určitě nečekal nějakou změnu. Japonsko hlavní tři jména - Honda, Kagawa, Okazaki a proti nim Drogba, Gervinho, Toure, Kalou. To slibuje dobrou podívanou.

15.6./21:00 MS: Francie - Honduras Tip Francie hcp -1.5 (2,18 Pinna) 4/10 ... hlavní tip
Do turnaje vstupuje další z favoritů na celkové umístění. Francie přišla o Riberyho, ale naopak by ji to mohlo pomoci. Je to sice hráč TOP kvality, ale náhrada v podobě dravého Griezmanna mě nadchla více. Celkově je sestava Francie dobře rozložená od brankáře až po útok. Honduras je nejslabším týmem tabulky a měl by být dobrým soupeřem na rozehrání a uhrání dobrého výsledku. Minimálně 2:0 je reálné. Vzhledem ke kvalitám obrany Francie nečekám, že by se Honduras prosadil a kdyby ano, tak v síle francouzského útoku a zálohy je se 3x prosadit.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek ned 15. čer 2014 23:07:50

Re: Japonsko, Francie, Anglie - Itálie X

Francie hcp OK
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal