Mexiko - Kamerun

<<

Petr Jeník

Příspěvek pát 13. čer 2014 10:00:24

Mexiko - Kamerun

Obrázek Mexiko - Kamerun Obrázek
MS 2014 - Skupina A
Pátek 13.6. 18:00 hod.

Mírným favoritem tohoto zápasu jsou Mexičané, kteří navíc budou mít daleko větší oporu v tribunách.
Sázet na jejich výhru ale nebudu.

Vybral jsem si stejně jako včera na zápas Brazílie s Chorvatskem sázku na počet branek. Můj včerejší tip byl spíše intuitivní, kdy jsem věřil tomu, že se domácí budou chtít v prvním zápasu na domácí půdě vytáhnout a oproti všem předpokladům jsem tipovalo over 3,5 branek. S velkým štěstím a za vydatné pomoci japonského sudího mi tip vyšel.

Proč ale zmiňuji tento zápas: Chorvati hráli parádně ve středu hřiště, dozadu měli jen malé problémy a byli hodně nebezpeční při rychlých protiútocích.
A Mexičani to viděli. A budou to právě Chorvati, se kterými se dle všech předpokladů budou prát o druhou postupovou pozici ze skupiny.
Aby mohli Mexičani na postup pomýšlet, musejí dnes Kamerun jednoznačně porazit.
Naopak Kamerunci nemají co ztratit. Jsou outsidery ve skupině a mohou jedině překvapit.
Podle mě se tedy rozhodně nebude hrát fotbal se zabetonovanou obranou a to ani na jedné straně a v zápasu padne dost branek.
Bookmakeři jsou ale opačného názoru a věří spíše v docela nudný fotbal.
Jdu proti nim

V nabídce Obrázek je toho hodně, co se mi líbí.

Pro přizdisráče over 0,5 v prvním poločas @1,56 nebo over 1,5 v celém zápasu za @1,52
Pro odvážnější pak over 2,5 za pěkných @2,58

A já budu ještě odvážnější:
Hlavní tip: over +3,5 @5,10 u Obrázek

Good luck %%-

Tento tip dávám také za padesátku do svého MS maratonu - viz ZDE
<<

Petr Jeník

Příspěvek pát 13. čer 2014 19:01:08

Re: Mexiko - Kamerun

Mám docela radost, že analýza se povedla a fotbal vypadal tak, jak jsem předpokládal.
Bohužel stejně jako včera, i dnes zápas výrazně ovlivnil sudí.
Dva neuznané góly pro Mexiko v první půli :(
Škoda - Afričani by museli otevřít obranu mnohem dříve a gólů by napadalo ještě víc.

1:0 a tip tedy KO
<<

Mimet

Příspěvek pát 13. čer 2014 19:11:36

Re: Mexiko - Kamerun

Měl jsem Mexiko OVER 1,5 gólů a jsem neskutečně nasranej na výkon rozhodčích ... kdyby mi ten tip nevyšel nějak normálně - že by to Mexičani nezvládli, tak bych to bral, ale toto ... 3 naprosto REGULÉRNÍ góly a 2 z toho rozhodčí neuzná kvůli vymyšlenému offsidu. Mám dost! :(
Obrázek HALA MADRID!!! Obrázek
Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0

Zpět na Fotbal