Výběr zápasů na víkend
1.zápas: 2.Německo - Bielefeld-Bochum
Bielefeld nevyhrál už 9 kol a díky tomu se krčí na poslední příčce tabulky a míří do 3. ligy. Nejde mu sice upřít snahu, ale k získaní nějakých těch bodů mu stále něco chybí a na rozdíl od Bochumi,která je v tabulce třetí a na vedoucí Hertu ztrácí pouhé dva body, si myslím, že není žádný důvod, proč by dnes neměli hosté zde zvítězit.
2.zápas: 1.Španělsko - Espanyol-Real Madrid
U toho to zápasu jsem hodně přemýšlel. Real nemá poslední dobou už takovou formu jak tomu bývalo. Tak samo u Espanyolu. Ale pokud chce Real ještě přemýšlet o zisku titulu, musí tento zápas jednoznačně vyhrát.
3.zápas: 1.Portugalsko - Benfica-Guimaraes
Netřeba psát komentář. I když se jedná na pohled o těžký zápas, je třeba brát ohled na to, že je ještě šance, že Benfica může ještě získat titul. Guimaraes je sice čtvrté, ale jeho výkony jsou nevyrovnané. A proti rozjeté Benfice nemají v zápase vůbec žádnou šanci.
4.zápas: 1.Anglie - Bolton-Everton
Vyrovnaný zápas. Přemýšlel jsem o remíze, ale díky posilám, které oba celky získali, si více myslím, že se oba celky v zápase prosadí.
5.zápas: 1.Nizozemsko - Den Haag-Venlo
Den Haag? Forma nebo tým štěstí? V minulém kole vyhráli nad Eindhovenem venku. A myslím, že to tým hodně posílilo, protože díky vítězství jsou blíže k vysněným pohárovým příčkám. Venlo je předposlední, proto je třeba brát v úvahu, že tým bude hodně bojovat, protože ho od nesestupových příček dělí pouhých 6 bodů.
6.zápas: 1.Nizozemsko - Enschede-Arnhem
Každý týden dávám Twente na tiket a ještě mě nezklamalo. Tým hodně bojuje o titul. Má stejný počet bodů jako Eindhoven , proto si nemyslím, že by zápas jen tak vzdali. Ale opět je třeba si dát pozor na Arnhem. Tým je hodně bojovný a zápasy dohrávají až do konce (např. doma s Ajaxem 0:1, doma Feyenoord 1:1...). Ale + může být, že se týmy potkali již v poháru 21.12.2010 a Twente vyhrálo 5:0, proto si myslím, že dnes Twente opět zvítězí.
7.zápas: 1.Belgie - Anderlecht-Cercle
Jásná jedna.... Nic víc

8.zápas: 1.Anglie - Liverpool-Wigan
4 vítězství v řadě (minulé kolo skalp Chelsea).... Wigan se pomalu a jistě zvedá (asi si uvědomili konečně, že jim hrozí pád do druhé ligy). Proto si nemyslím, že v tomto zápase padne nějak moc branek, ale přesto Liverpool zvítězí a ukáže všem, že opět se může s ním počítat.

9.zápas: 1.Anglie - Arsenal-Wolves
Pozor!!! Wolves porazilo v minulém kole M. United. Ale v tom to zápase se senzace už nestane. Arsenal sice ztratil ZBYTEČNĚ 2 body proti ,,Strakám", ale dnes si to již nedovolí a opět zvítězí.
10.zápas: 1.Anglie - Blackburn-Newcastle
Jak tradice říká, co zápas těch to celků to ,,over". Ale dnes jsem vybral spíše že oba celky dají gól, protože jsou oba útočně laděni a proto je to dost reálné. V obou týmech jsou hráči, kteří jsou schopni dát gól v každé situaci.
Čas zápasů máte v tiketu. Budu rád za každou radu, nadávku atd.

CLIO-CLUB