France - výběr

<<

Rafa

Příspěvek sob 10. kvě 2014 17:20:20

France - výběr

Dnes v 21.00 hod se odehraje předposlední kolo letošní Francouzké ligy, kde již je známo o Mistrovi, kterým jsou Pařížsky PSG a i o dvou sestupujících, kterýma jsou Ajaccio a Valenciannes.

Pro můj dnešní výběr jsem si vybral z celého kola 2 utkání.
Ale to postupně

Evian TG - Nice

Obrázek - Obrázek

V tomto utkání se utkájí 2 týmy, který jsou na tom podobně co se týká spodní části tabulky, ale o poznání hůře je na tom domácí mužstvo a bojuje o záchranu. Hosté by se dalo říci, že také bojují o záchranu, ale to už (ikdyž jsou 2 kola do konce a oni mají naskok 4 bodu) je teoreticky i matematicky nemožné, aby Nice ligu opustilo. Proč ? Ikdyby dnes všechny týmy, které jsou za Nice vyhrali, tak sice stáhnou Nice na rozdíl skore ( Guingamp) na rozdíl 1 bodu (Evian) a na rozdíl 2 Bodů(Sochaux) ale poslední utkání se střetnou týmy Evianu a Sochaux, který si to rozdají o záchranu a teoreticky není možné, aby tým Nice Jeden z těchto týmu odsunul na sestupové pozice.

V dnešním utkání navíc vidím jasnou motivaci domácího Evianu, podpora fanoušku by zde měla být také velká a hl. ztráty na straně NICE, kterýma jsou nejlepší střeleci týmu Cvitanich,Bosetti a kapitan týmu Bodmer.
Na straně Evianu by větší ztrátou měla být absence Barbosi.
Nevěřím, že by se dnes NICE bodově prosadilo, nevěřím, že ani střelecky, motivaci tým nemá, nemá klíčové hráče svého mužstva a proto se muže soustředit až na příští utkání na domácí půdě. Za to Evian musí nutně bodovat a nejlépe vyhrát, aby udělal důležitý krok k záchraně.

HLAVNI TIP : Evian -2 (Asijský HCP) @4.400
VEDLEJŠÍ SÁZKA : Evian/ Evian (poločas/zapas) @2.400
Specialní sázka : Kevin Berigaud 2+ golů @8.500

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nantes - St. Etienne

Obrázek - Obrázek

V tomto utkání jsou opět uplně odlišné situace, Nantes o nic nehraje a St. Etienne bojuje s Lyonem o Evropskou Ligu, v případě vyhry či remízy by ho Lyon už neměl šanci předstihnout, ikdyby zbyla obě utkání vyhrál.
Do Nantes jede velká podpora fanoušku z St. Etienne a popravdě dnes by jejich tým moghl už oslavovat postup do EL a celkově povedenou sezonu svého týmu.

Domácí se navic v utkání nemohou spolehnout na 3 důležité hráče svého týmu a tím jsou nejlepší střelec týmu Djordevič, ofenzivní záložní Audel a kličový obránce Djilobodli.
Hostům bude z duležitých hráčů chybět pouze Clerc.

Velkou vyhodou bych považoval i to, že utkání bude pískat rozhodči Thaul, kde při jeho pískáních St. Etienne vyhrálo 16 z 25 utkání + kopalo 6 penalt a hralo 5x proti 10-ti.

HL. SÁZKA : St. Etienne @1.850
VEDLEJŠÍ SÁZKA : St. Etienne & NE ( Konečný Výsledek a skórují oba týmy) @ 3.100
<<

DUDU

Příspěvek ned 11. kvě 2014 11:11:09

Re: France - výběr

Pěkná analýza i když AH nevyšel. DUDU.
<<

Rafa

Příspěvek ned 11. kvě 2014 19:12:21

Evian 2-0 tip VOID
St. Etienne 1-3 tip OK
<<

Rafa

Příspěvek ned 11. kvě 2014 19:14:24

SERU NA NĚJAKÉ HVĚZDIČKY.... JEN PRO TY KDO TO HRAJÍ A KDO TO VYHODNOCUJE ( BY ASI MĚLO BÝT TROCHU FÉR )... A JEN ME ZAJÍMÁ PROČ MÁM VE STATISTICE -100 , KDYŽ BYCH MĚL BÝT ALESPON NA 0 NEBO V PLUSU KDYBYCH BRAL V POTAZ OBA TIPY ???
<<

Neuminho

Příspěvek ned 11. kvě 2014 19:36:53

Jo aha, já myslel že to je evropský handicap tak to sorry, opravím to :-)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Rafa

Příspěvek ned 11. kvě 2014 19:58:33

v pohode,jak pisu...nejde mi o nejaky hvezdicky, kdyby slo, tak pisu xxx analyz jako nekteri. Jen mi slo o to, aby to als. tady bylo nejak spravedlive a fer.

Zpět na Fotbal