GL 6.4.

<<

johnypohorka

Příspěvek ned 06. dub 2014 11:59:02

GL 6.4.

6.4./16:00
Znojmo - Brno
Tip 1 DNB (1,91 Obrázek ) 4/10
Bohužel jdu pozdě, protože kurzy už jsou pod 2, ale stále hratelné. Opravdu je pohárový postup přes Slavii, po penaltách a nemastném výkonu, nebo snad domácí prostředí, které oba týmy sdílejí, takovým faktorem pro Brno? Já zde vidím jako kvalitnější hru Znojma. Sice dostalo na Spartě, ale šance mělo a proměnit je, tak je drama. Brno dle svědků se Slávií bída. Dnes by navíc mohl chybět Šisler a Kroupa. Jediné vzájemné utkání zvládla sice Zbrojovka 2:0, ale od té doby se hodně změnilo. Brno šlo dost dolů a naopak Znojmo se herně zlepšilo a předvedlo pár dobrých výsledků. Oproti Spartě se navíc do hry vrací záložník Lacko. V útoku bude nebezpečný Vašíček. Pro Brno může být postrachem výkon Znojma proti Jablonci, kterému dokázalo nasázet 4 branky. Celkově se mě výkony hráčů Znojma líbí více, než ty od hráčů Brna. Minimální roli zde dle mě bude hrát domácí prostředí, pro jeden či druhý tým. Klíčová by mohla být absence Šislera na straně hostů, protože ten se do základní sestavy dobře zapracoval. Kurz na domácí bez remízy je lákavý a já si ho zahraji.

6.4./17:00
Jihlava - Brno
Tip Over 11.5 rohových kopů (2,00 Obrázek ) 4/10 ... hlavní tip
Ani v tomto kole si nenechám ujít jeden tip na počet rohových kopů. Zápas v Jihlavě je pro tuto sázku ideální. Utkají se dva týmy ve velmi dobré formě. Jihlava přivítá Mladou Boleslav. trošku mě straší možné absence, zejména na domácí straně. Nejistý start je u Harby, Vaculíka, Jungra, Mešanoviče. Mimo je jistě Blažek, Marek, Marcin a Tlustý. Hostům se zranil obránce Rosa. Možná i vzhledem k těmo okolnostem přijedou do Jihlavy jako favorité. V týdnu sice týmu MB vystavil stopku v poháru Jablonec, ale derniéra to byla vítězná a myslím, že s náladou v týmu to moc neudělá. MB si totiž evropské poháry může zajistit umístěním v lize. Styl její hry je založený na hodně kombinacích a tým, který vede jako lídr Jarolím na lavičce i ve hře, se hodně opírá o standartní situace. Venkovní průměr rohových kopů je 11,9. Domácí Jihlava má zase jeden z nejvyšších průměrů na domácím stadionu - 12,5. Nejsou zde ničím výjmečné zápasy s 15 rohovými kopy. Jihlava si doma vytváří šance a hodně se tlačí do zakončení. Většinou se hraje nahoru dolů a rohové kopy jsou k vidění na obou stranách.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek ned 06. dub 2014 23:18:33

Re: GL 6.4.

Znojmo - Brno 1:1
1 DNB VOID

Jihlava - MB 7:9
Over 11.5 rohů OK
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal