Bohemians 1905 - Baník Ostrava

<<

johnypohorka

Příspěvek pát 28. bře 2014 18:08:36

Bohemians 1905 - Baník Ostrava

28.3./18:00
Jihlava - Olomouc
Tip Over 11.5 rohových kopů (2,00 Obrázek ) 4/10
První zápas kola jen informativně co hraju, protože už se začalo. Pěkný kurz na 12 a více rohů v zápase. Jihlavský domácí průměr 12,7 a Sigma venku 12,6. Jihlava v posledních zápasech zlepšení a body, takže i dnes očekávám dobrý fotbal a i útočně laděný. Na standartkách si staví. Hosté po domácí prohře s Plzní. Nemyslím si, že pojedou betonovat. I oni si šance vytvoří a k rohovým kopům přispějí, ikdyž hlavní zásluha bude od Jihlavy.

28.3./20:15
Bohemians 1905 - Baník
Obrázek - Obrázek

Tip Over 2.5 (2,67 Obrázek ) 3/10 ... hlavní tip
Souboj o záchranu nabídne dnešní utkání mezi Bohemians 1905 a hosty z Ostravy. Pro domácí tým bude velkou výhodou podpora fanoušků v Ďolíčku. Pod novým trenérem Klusáčkem Bohemka dokázala doma porazit Liberec a remizovat ve Znojmě. Baník na výhru čeká už 12 kol. Naposledy, ale uhrál doma bod se Spartou a to se cenní nejen bodově, ale hlavně to pozvedne náladu v týmu. Dnes očekávám hodně vyrovnaný zápas a spíše boj než pohledný fotbal. Vše ukazuje na under, včetně kurzů SK, ale právě vysoký kurz (2,67 u Pinna) je hodně lákavý na 3 a více branek. Podzimní utkání na Bazalech skončilo 1:3, tak proč by nemohlo 3 a více branek padnout i dnes? Z prohlášení hlavně trenéra Komňackého jde poznat, že bod až tak moc neřeší. Spíše ještě více oba celky potopí. Sestava Baníku oproti zápasu se Spartou pouze jedna změna. Do týmu se po zranění vrací krajní bek Zawada. Domácí tým bez zraněných Šírla a Koláře. Baník venku naposledy vyhrál v roce 2012 se Slavií, Bohemians 1905 naposledy porazil Baník v roce 2002. Hodně to nasvědčuje remíze, ale jak jsem psal, tak ta moc neřeší a já doufám, že oba celky budou chtít vyhrát. Hodně by zápasu pomohl rychlý gól, potom by byl over dle mě dost reálný. Domácí tým pod novým trenérem nehraje špatně, dnes navíc doma, v týmu jsou hráči, kteří gól umí vstřelit - Lietava, Hora atd. Baník sice na jaře ještě nevyhrál, ale předváděná hra je dobrá, navíc psychicky posílen po remíze se Spartou, gól určitě pomůže Škutkovi, proti Bohemians se daří Kukecovi, který klokanům dal už 2 branky. Já dnes půjdu proti všem a zkusím si zahrát over.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Beldorek

Příspěvek pát 28. bře 2014 18:13:01

Re: Bohemians 1905 - Baník Ostrava

Zajimave , ze rano byl kurz na banik u tipsportu 3,8 a ted je 2,65 :D Asi do sazek nekdo nalil dost velky prachy %%-
<<

johnypohorka

Příspěvek pát 28. bře 2014 23:13:00

Jihlava - Sigma 4:7 rohové kopy (v poločase už 10 rohů a vypadalo to easy ...)
Over 11.5 KO

Bohemians 1905 - Baník 0:0
Over 2.5 KO
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Neuminho

Příspěvek sob 29. bře 2014 0:46:20

Také jsem měl ty rohy v Jihlavě a už jsem to bral jako hotovou věc :-(

Z takových zápasů mě ais jednou klepne. Sigma hruzostrašná ta snad do te Jihlavy přijela s tím, že prohraje a že čim více dostanou asi tak tím lepe... Jsem videl ty 2 goly Jihlavy ve druhe puli chvili vubec nic jenom s ehrálo na pulce nebo tak a pak 2 šance 2 goly brankář na parádu, obrana to tam jen tak kontrolovala očima, žádne dostupování nic a i ty rohy se jasně odvíjely dle toho jak oba týmy potřebovali hrát a vzhledem k tomu, že bylo pu puli hotovo nebo ještě po tom třetím hned ze začátku druhé, tak Jihlava už neměla o co hrát a nechat tvořit hru Sigmu, to je zoufalost. Výměna trenera by pomalu ale jistě měla přijít, kádr mají kvalitní, tam bych problem nehledal, to složení co tam je má na více než to kde jsou a jestli to pujde stále tímto tempem, tak aby nakonec v příští sezoně nehrála SIgma ve druhé lize..
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal