Cambuur - PSV

<<

Sergioooo

Příspěvek úte 04. úno 2014 16:06:08

Cambuur - PSV

Cambuur - PSV

05.02.2014
18:45

Cambuur Leeuwarden: Leonard Nienhuis, Martijn van der Laan, Wout Droste, Ramon Leeuwin, Lucas Bijker, Marcel Ritzmaier, Mohamed El Makrini, Paco van Moorsel, Bartholomew Ogbeche, Elvis Manu, Jody Lukoki

PSV Eindhoven: Jeroen Zoet, Jeffrey Bruma, Jetro Willems, Karim Rekik, Santiago Arias, Ji-Sung Park, Adam Maher, Stijn Schaars, Jürgen Locadia, Luciano Narsingh, Memphis Depay

Zítřek nabídne utkání mezi nováčkem Leeuwardenu a dlouholetým účastníkem z Eindhovenu.
Na půdě hostí je Cambuur tragický (pouhé 3 body za 3 remízy), ale na domácí půdě se týmu hodně daří (6-1-3)
PSV bojuje o pohárové příčky, nicméně forma týmu na hřištích soupeře je bídná (2-2-7)
Cambuur na domácí půdě neprohrál už 2 utkání v řadě, ve kterých tým vždy vyhrál v handicapu
Z pěti posledních utkání, odehraných PSV na půdě hostí, se týmu podařilo zvítězit pouze jednou
Na Cambuur Stadion inkasuje Cambuur v průměru necelý 1 gól na zápas, naopak zde soupěři vstřelí téměř 2 branky
PSV to má přesně naopak. Na půdě hostí v průměru vstřelí 1,5 gólu a naopak 2 inkasuje
V posledních dvou venkovních utkáních PSV nedokázalo vstřelit gól
Domácí tým táhne svými góly Michiel Hemmen (7 gólů) a hostující celek Memphis Depay (6 gólů)
Zaregistroval jsem pouze jediný vzájemný zápas z úvodu sezóny, kde se zrodila rmeíza 0:0 (jedna ze tří remíz Cambuuru na půdě soupeře)

Myslím si, že jsem zde vyjmenoval spoustu argumentů, proč by domácí tým měl získat alespoň jeden bod a tuto sázku jsem zvolil i jako můj hlavní tip.

Neprohra domácích @ 2.00 Obrázek

GL %%- %%-
<<

TiBor

Příspěvek stř 05. úno 2014 14:10:17

Re: Cambuur - PSV

Spíše si myslím, že hosté neprohrají.
http://dnesnitipy.cz Tipy každý den zdarma

Zpět na Fotbal