Real Sociedad - Manchester United

<<

ph2

Příspěvek pon 04. lis 2013 9:04:10

Real Sociedad - Manchester United

ObrázekReal Sociedad - Manchester UnitedObrázek

Datum: 05.11.2013
Čas: 20:45
Stadión: Anoeta, San Sebastián

Pravděpodobné sestavy

Manchester United: De Gea - Rafael (???), Smalling, Evans (???), Evra (???)- Carrick, Giggs - Valencia, Kagawa, Januzaj - Rooney

Real Sociedad: Bravo - C. Martínez, González, I. Martínez, De La Bella - Pardo, Bergara - Griezmann, Prieto, Vela - Agirretxe

Tento zápas jsem si vybral z jednoho prostého důvodu a to takového, že Sociedad v minulém utkání na půdě Manchesteru United odehrál s tamním týmem velmi vyrovnanou partii a kdyby hráči proměnili alespoň jednu z těch mnoha šancí, co měli, tak by se mohli radovat alespoň z jednoho cenného bodu, který by jim dával alespoň naději na účast v Evropské lize. Aby jste viděli, jak byl tento zápas vyrovnaný, tak přikládám statisktiky onoho zápasu:

střely celkem: Manchester United 18- Real Sociedad 12
střely na branku: Manchester United 10- Real Sociedad 5
rohy: Manchester United 6- Real Sociedad 4
fauly: Manchester United 18- Real Sociedad 15
ofsajdy: Manchester United 5- Real Sociedad 1
držení míče Manchester United 56%- Real Sociedad 44%

Na tomto zápase šlo pěkně vidět, jak se malý tým nezalekl giganta, jako je Mancherster United.

Sezónu začali oba týmy mizerně, ale posledních pár kol se začali zvedat a odměnou jsou jim momentálně příčky, které je dělí jen pár body od pohárové Evropy. O víkendu se oběma týmům podařilo pohodlně zvítězit, ale Manchester United za svou výhru 3:1 proti londýnskému Fulhamu zaplatil velkou cenu. Týmu se totiž zranili až čtyři hráči a jejich účast v zítřejším zápase je hodně ohrožená. Jedná se o Jonnyho Evanse, Rafaela, Toma Cleverleyho a Patrice Evru. Absence těchto hráčů nejsou ještě oficiálně potvrzeny, ale vsadím se, že minimálně jeden, nebo dva tito hráči zítra hrát nebudou.

Myslím si, že kdo pozorně četl mou analýzu, tak už může dobře odhadnout, jaký bude můj tip. Real Sociedad se mi jako tým velmi líbí a věřím, že do tohoto zápasu hráči opět nastoupí pořádně namotivovaní, aby obrali Manchester United alepoň o nějaké cenné body. Můj tip podporuje i to, že hostům budou s velkou pravděpodobností chybět někteří klíčoví hráči. Dalším takovým malým pluskem je to, že jsem se již mnohokrát přesvědčil o tom, že je něco pravdy na tom, když někdo říká, že anglický tým je mimo ostrovy poloviční. Proto dávám neprohru domácích.

Hlavní tip: neprohra domácích @ 1.62 Obrázek

%%-
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

ph2

Příspěvek stř 06. lis 2013 7:08:53

Re: Real Sociedad - Manchester United

0:0 ---> OK
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal