13.kolo GL

<<

johnypohorka

Příspěvek pát 01. lis 2013 13:40:19

13.kolo GL

Tak minulé kolo byla krize nejen u propitaka, ale i u mě, když sem nezaznamenal jediné OK Sad

Tento hrací víkend se to snad zlepší.

1.11./20:15
Plzeň - Jablonec
Obrázek - Obrázek

Tip 1. pol. over 1.5 (2,52 Obrázek ) 4/10 ... hlavní bet
Souboj trápící se Plzně s Jabloncem, který poslední utkání prohrál na hřišti Jihlavy. Od utkání očekávám vyšší počet branek. Z posledních 10 vzájemných utkáních ve všech soutěží padl 7x over. Pro svědčí i to, že Plzeň se už 2x v řadě gólově neprosadila a celkově je její projev dost špatný. Něco se musí změnit a to co nejdříve. Domácí zápas s Jabloncem k tomu je ideální, protože hosté často inkasují, v 12 zápasech obdrželi 19 branek, ale rovných 20 jich Jablonec vstřelil. Hostům bude chybět Eliáš, Jablonský, Zoubele a nejspíše i Kopic. Můj tip směřuje na počet branek v 1. poločase. Jak jsem již napsal, tak utkání jsou většinou hodně gólová. Minimálně 2 branky v první dějství by mohla dát sama Plzeň, která se potřebuje rychle uklidnit a získat zpět sebevědomí, které určitě nenabere v utkání LM s Bayernem, takže dnes je ideální šance. Kurz na celkový over mě nepřijde hodnotný, ikdyž i tak ho očekávám. Domácím bude chybět nejspíše Limberský a Hejda + možné změny směrem k LM.

2.11./17:00
Liberec - Znojmo
Obrázek - Obrázek

Tip Oba vstřelí gól ANO (2,00 Obrázek ) 4/10
Utkání dalšího účastníka Evropských pohárů z Liberce s outsiderem ze Znojma. I v mých očích je domácí tým jasným favoritem utkání, ale do jejich výhry určitě peníze nevložím. Jak je známo, tak výsledky Liberce před EL jsou všelijaké - prohra se Slováckem, těsná výhra nad Příbramí, ale i remíza s Plzní. Hodně bude záležet kdo nastoupí. Jistá je absence obránce Kušníra. Možným tahem bych očekával v brance Hrošša, protože ten bude chytat i EL a určitě není tak kvalitní jako Kovář. Co je jisté je to, že domácím věřím v gólové prosazení se. Tým mají do ofenzívy skvělý a snad se to projeví i v sobotu. Znojmo dost inkasuje, ale v posledních zápasech se zdá dostává do dobré formy a hlavně se gólově prosazuje. 3 branky Příbrami, jedna Ostravě, 2 Spartě v poháru, 2 MB. V posledních 4 soutěžních utkáních se Znojmo 8x prosadilo a v Liberci věřím opět v nějaký ten gól. Hodně se mě líbí Crnkič, který ofenzívu Znojma pozvedl. Tedy i hosté mají svou ofenzivní sílu a vědí, že Liberec branky dostávat umí, viz. výsledek na Slovácku (4:2). Pro mě oba gól dost lákavé.

Další utkání v případě, že bude čas doplním (Brno-Jihlava, Baník-Olomouc, Slovácko-Dukla, Sparta-Teplice) nebo nechám ležet (Příbram-Slavia, Bohemians-MB).
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek sob 02. lis 2013 15:16:41

Re: 13.kolo GL

2.11./17:00
Brno - Jihlava
Obrázek - Obrázek

Tip Brno Over 1.5 (1,91 Obrázek ) 4/10
Domácí tým sice minulé kolo prohrál 2:5 v MB, ale dnes hraje doma s Jihlavou, která patří k nejhorším venkovním týmům GL. Brno v posledních třech zápasech (MB, Žižkov a Teplice) nasázelo 9 branek. Ofenzivní síla tedy špatná není. Poslední dvě utkání doma navíc Brno zvládlo na výbornou, když porazilo Teplice 3:2 a předtím Znojmo 2:0. Dvě branky tedy v domácím prostředí není problém. Jihlava je navíc dost inkasující tým. Do Brna nepřijede v plné sestavě. Po pohárovém zápase s Olomoucí (0:0) je mimo 8 hráčů - „Absence Kopice, Šilingera, Kosaka, Josla a Vaculíka je jasná. Šourek, Tlustý a Masopust jsou na tom lépe a jsou nyní v péči lékařů. Jsem přesvědčen, že i tyto absence bychom dokázali nahradit, ale samozřejmě si přeji, aby všichni tři na Brno byli k dispozici. Kádr jsme každopádně připraveni doplnit z juniorky podobně, jak tomu bylo ve středečním pohárovém utkání, kdy na lavičku usedl stoper Berky a bek Urbánek,“ řekl Komňacký. Hlavně čtveřice Šourek, Tlustý, Masopust a Vaculík je citelná ztráta. Všichni totiž odehráli v základu vítězné utkání s Jabloncem a patří k lídrům týmu. První dva jmenovaní jsou stopeři. Poslední vzájemné utkání v Brně skončilo přesvědčivou výhrou domácích 5:1. Věřím, že i dnes se Brno minimálně 2x proti oslabené a venku se trápící Jihlavě prosadí.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek sob 02. lis 2013 20:51:38

Re: 13.kolo GL

Plzeň - Jablonec 6:1 (poločas 3:1)
Poločas over 1.5 OK

Liberec - Znojmo 0:0
Oba gól KO

Brno - Jihlava 1:0
Brno over 1.5 KO
Obrázek Obrázek Obrázek