AKO středa
Datum: 30.10.2013
Čas: 20:45
Stadión: White Hart Lane, Londýn
Jako první zápas jsem si vybral utkání mezi Tottenhamem a Hullem. Oba týmy se střetly nyní o víkendu a zápas to byl hodně chudý. Utkání chyběly góly a atmosféra na White Hart Lane také nestála za nic. Bohužel se není moc co divit, protože Tottenham má problémy se střílením gólů. Vždyť v deseti utkáních domácích viděli fanoušci pouze třikrát over, což je opravdu hodně bídné od tohoto ambiciózního klubu, který by se tento rok rád dostal do Ligy Mistrů. Oproti chabému útoku mají ale domácí skvělou obranu, která je druhá nejlepší v lize. Hosté nezačali na nováčka soutěže letošní ligový ročník vůbec špatně, ale po posledních dvou prohrách a jedné remíze se tým pomalu začíná propadat tabulkou. Tým hodně drží bývalý hráč Tottenhamu Tom Huddlestone a další hostující hráč Jake Livermore, který ale nemůže proti Tottenhamu nastoupit.
Myslím si, že zápas to bude opět slabší. Trochu se mi nezdá kurz, který je vypsaný na over, i když určitě oba týmy nastoupí v obměněné sestavě (proto jsem si ji sem nedovolil dávat), ale doufám, že na straně domácí dnes na hřiště naběhne Defoe a Holtby, kteří jistě mají na to, aby potrápili Hull. Můj tip je takový, že v prvním poločase padne maximálně 1 gól, protože Tottenham je týmem, který asi bude určovat temto hry a je také týmem, který to tempo určuje až v druhém poločase.
Tip: 1. poločas under 1,5 @ 1.44

Datum: 30.10.2013
Čas: 20:00
Stadión: Mestalla, Valencia
Pravděpodobné sestavy
Valencia CF:Alves - Pereira, Costa, Ruiz, Guardado - Fuego, Parejo - Feghouli, Jonas, Canales - Pabón
UD Almería: Esteban - Rafita, Torsiglieri, Trujillo, Christian - Verza, Azeez - Vidal, Soriano, Suso - Rodri
Valencia odchodem Roberta Soldada přišla o eltiního střelce a tudíž o jistotu v útoku. Na tento problém vedení reagovalo tak, že přivedlo kolumbijského střelce Dorlana Pabóna z mexiského Monterrey. No zatím se posila moc nevyplácí, jelikož v deseti utkáních dokázala vstřelit pouze jediný gól. Naštěstí tuto práci dokážou kvalitně odvést i jiní hráči, a proto na tom netopýři nejsou až zas tak špatně, jak se na začátku sezóny zdálo. Po velmi špatném vstupu do letošní sezóny se tým snad konečně zbrchal a začal opět získávat body. Bohužel v posledních dvou kolech tým narazil na velmi těžké soupeře, kterým podlehl. Nyní ale má tým před sebou v něco jednodušší utkání, která by tým velmi rád vyhrál. Kreativní záložník Canales se nechal slyšet, že další čtyři utkání tým zvítězí, protože jeho prioritou je kvalifikace do Ligy Mistrů. No jsem zvědav, jak to dopadne. Dnes má tým proti sobě slabučkou Almérii, která se letos ještě neradovala ze zisku tří bodů. Na půdě soupeře je tým doslova žalostný. Pouhá jedná remíza a skóre 5:13 patří k nejhorším v lize.
Myslím si, že domácí mužstvo má obrovskou motivaci zvítězit proti tomuto slabšímu soupeři, který je hlavním adeptem na sestup. Sestava domácích vypadá velmi slibně a velmi přeji Pabónovi, aby už konečne začal věšet góly, které tým opravdu hodně potřebuje pro vysněnou kvalifikaci do Ligy Mistrů. Můj tip je snad jasný.
Tip: Valencia @ 1.40

Hlavní tip: AKO @ 2,01