Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
13.10.
• Stránka 1 z 1
Re: 13.10.
Krome zachrany a o to pokusit se o misto v sestave acka by uz asi opravdu po 8 odehranych zapasech nemuselo o nic jit.
![]() Re: 13.10.
Tak Áčko to takhle nedělá, tam je prostě čára mezi rezervou a prvním týmem, který se vybere před sezonou. A po osmi kolech se jistě nezachranuje, s tím počtem bodu, ktery má, i když v poslední době se moc nedaří. Re: 13.10.
Nechal jsem se inspirovat. Ale nebylo to vůbec jednoznačné. Celý zápas jsem viděl. Barcelona byla lepší. Více šancí. La Kurňa kromě jedné střely vůbec pořádně nevystřelila na bárnu za celý zápas.
![]() Re: 13.10.
hele já jsem La Corunu sledoval už několikrát a maj hroznej styl, nechápu, jak jim může někdo přát(teda jestli se tam nenarodil) protože La Coruna, co hrála před pár roky LM a tahle to je neuveřitelná propast. Ty dobře válíš!
• Stránka 1 z 1