Wales - Makedonie
Mistrovství světa - kvalifikace 2014
Datum: 11.10.2013
Čas: 20:45
V předposledním utkání základní skupiny A se střetnou dva týmy, které už mají o svém osudu rozhodnuto.
Wales je momentálně v otřesné formě, jelikož tým nevyhrál už čtyři utkání v řadě. Tento zápas jsem si vybral hlavně díky absencím, které jsou pro tento zápas na straně domácích obrovské. K dispozici nebudou hráči jako Ben Davies, Sam Ricketts, Danny Gabbidon, Jack Collison, Adam Matthews, Gareth Bale a nově i kapitán Ashley Williams. Tito hráči se trenérovu Chrisi Colemanovi omluvili ze zdravotních důvodů. Naopak na straně hostí jsem nezaregistroval jedinou absenci.
Tyto týmy se spolu nedávno střetly v rámci kvalifikace na mistrovství světa 2014. Úspěšnější byla Makedonie, která zvítězila na domácí půdě 2:1. Osobně si myslím, že citelné absence domácích, kteří jsou v kvalifikaci na poslendím místě skupiny A, bude na hřišti hodně znát, a proto bych si jednoznačně vsadil na neprohru hostů, protože ti sice také nemají o co hrát, ale myslím si, že mají mnohem větší šanci na výhru. Nejlepší kurz, který jsem na tento zápas našel je u Bwin.
PS: sestavy neuvádím, protože opravdu nevím, jak nastoupí domácí, kterým chybí snad půlka hráčů základní sestavy.
Hlavní tip: neprohra hostů @ 1.62