Chelsea-Basel LM

<<

eneabeats

Příspěvek stř 18. zář 2013 14:06:53

Chelsea-Basel LM

Obrázek V. Obrázek

Datum: 18.09.13
Výkop: 20:45

Preview: Chelsea:
Minulá sezona byla pro Chelsea velice divná. Nejdřív vyhráli LM na Bayernem v sezoně 11/12 a potom se do základní sestavy vůbec nedostali. Tím se stali prvními, kdo vyhrál Champions league a nedostal se potom do skupiny. Nicméně, jelikož byli "sraženi" do evropské ligy, tak byli zároven nakopnuti podal skvělý výkon, aby světu fotbalu ukázali, jaký skvělý kádr mají.
Tento rok jsou zpět v LM a mají vcelku přijatelnou skupinu, z které by měli vklidu postoupit. Dnes hraji s Basilejí a potom proti nim budou stát německá Schalke a Steaua. A jak na to tak koukám, tak Chelsea má slušnou šanci se nejenom kvalifikovat, ale přímo vyhrát skupinu. Mourinho má velice silný kádr a jakožto "nejlepší trenér" si umí hráče dát dohromady a postavit nejlepší možnou jedenáctku. Nejlepší píši v uvozovkách, protože v super poháru mi nepřipadalo jeho rozhodnutí velice dobré, když poslal na poslední penaltu nezkušeného hráče Lukaku, ale tuhle chybu mu ani moc nepřičítám, jelikož na desítky ce rozhodují spíše hráči, kdo bude kopat a kdo je na to lépe připravený po psychické stránce.
Chelsea hraje do karet, že za posledních 6 domácích zápasu v LM jich 5 vyhrála..

Basel:
Švýcarský kádr se dostal do výběru přez 2 kvalifikační kola. Hráči budou hrát spíš na remízu, něž aby hráli útočně. Podle mě se zatáhnou a budou se snažit Chelsea ubránit a občas trefit nějaký ten "lucky" break. Basilej postavil svoji nejlepší jedenáctku, aby byla schopna s Angličany držet tempo až do konce. Přesto se Basilej probojovala kvalifikací perfektně, neutřžili ani jednu prohru, 3 výhry a jednu remízu, což je skvělý výsledek. Bohužel v základních skupinách nemají až takové statistiky a asi ani štěstí nehraje na jejich straně. Za posledních 3 zápasech- 2 prohry.

Předpokládám, že Basel nasadí extrémně defenzivní taktiku, jelikož poslední zápas s Chelsea v evropské lize prohráli 3-1. Podle toho předpokládám, že se budou více snažit bránit a čekat na občasné breaknutí domácích. Podle mě over 2,5 padne, ale víc, než 3 goly neuvidíme.
Předpokládám, že Chelsea bude začínát pomalu a nevlítne na hřiště hned z ostra a nevstřelí branku v 5 minutě, jako včera napřiklad Bayern :)

Hlavní tip: Chelsea-Basel: 2-3 goly @ 1.95 Obrázek %%- %%- %%-
Vedlejší tip: Chelsea-Basel: přesný výsledek 2-1 @ 8.5 %%- Obrázek
I do not smoke pot every day, but when i do Holy shit !

Keep calm just smoke weed :8
<<

Tomaso

Příspěvek stř 18. zář 2013 22:05:36

Re: Chelsea-Basel LM

Tak ty jsi hustej asi jsi jedinej co na tomhle zápase bral :D
<<

eneabeats

Příspěvek stř 18. zář 2013 23:52:15

Re: Chelsea-Basel LM

čekal jsem, že to dopadne, stejně jako over 2,5, ale že Chelsea prohraje, to jsem fakt nečekal :D
I do not smoke pot every day, but when i do Holy shit !

Keep calm just smoke weed :8

Zpět na Fotbal