Queen of South vs Rangers

<<

frankoM

Příspěvek úte 17. zář 2013 10:39:35

Queen of South vs Rangers

Obrázek vs. Obrázek
17.09.2013, 20:45

V utorňajší večer sa odohrá zápas Škótskeho Challenge Cup medzi domácimi Queen of South (Championship) a tímom, ktorý sa snaží po bankrote dostať opäť do prvej ligy Rangers (League One).

Queen of South nie sú ničím výnimočné mužstvo a preto im patrí po 5-tich zápasoch predposledná priečka s 5 bodmi, keď sa postarali o prekvapivú výhru s Dundee FC 4:3 a ďalšie dva body získali za remízy s Allou 0:0 a Livingstonom 3:3. Ich celkové skóre za tieto zápasy je 7:9. V poslednom kole Challenge Cupu vyradili Airdrie keď na ich ihrisku vyhrali 0:2.

Obrázek
Rangers v poslednom zápase deklasovali Arbroath, podarí sa im podobný výkon aj dnes ?

Rangers sú pre mňa stále nezabudnuteľným tímom, ktorý idú príklad "from Zero to Hero and back". Po bankrote spadli do poslednej škótskej ligy, no dokázali sa zoceliť a aj napriek problémom už bojujú o postup do Championship, keď so skóre 23:2 a 15 bodmi suverénne vládnu League One. V poslednom kole Challenge Cupu vyprovodili zo svojho štadióna Berwick so slušným skóre 2:0. Najväčším ťažítkom tímu je bezpochyby McCulloch, ktorý nastrielal v 4 zápasoch 7 gólov !

Absencie:
Queen of South/ Durnan (3/0), Burns (3/0)
Rangers/ McLeod (5/3)*, Wallace (4/0)*, Black (4/1)
* - neistí štart

Forma:
Queen of South/ P-R-VR-P-V
Rangers/ V-V-V-V-V

Vzájomné zápasy:
18.09.12/ Rangers - QoS 2:3 (2:2)

Počasie:
Zamračené, 10°C, vietor okolo 13 km/h

Sumár:
Rangers je aj napriek tomu, v akej súťaži sa nachádzajú, oveľa väčším tímom než jeho dnešný súper. Predpokladám väčší tlak Rangers s gólovou pohodou. Mám pocit že Rangers vyhrajú tak 0:2 alebo 1:3 poprípadne viac.

TIP:Queen of South vs Rangers (-1,5) 2
KURZ: 2,6 Obrázek

Všetkým čo sa zvezú GL %%-
<<

TiBor

Příspěvek úte 17. zář 2013 14:54:48

Re: Queen of South vs Rangers

Výhra hostů + ovar
http://dnesnitipy.cz Tipy každý den zdarma
<<

frankoM

Příspěvek úte 17. zář 2013 21:34:42

0:3 OK !

Mohol by som poprosiť o vyjadrenie sa, prečo som dostal iba 3* za úplne rovnako stavanú analýzu, aké som robil pred pár mesiacmi ??
<<

Neuminho

Příspěvek úte 17. zář 2013 22:14:56

Nevím jakou analýzu jsi měl před několika měsíci... A taktéž nehodnotím analýzy uplne dlouho, i když to dělám na půl zhruba s Petrem, prostě kdo tu je dříve, já jsem dnes dal 3, protože mě argumenty v analýze o handicapu na Rangers určitě nepřesvedčili... Nějaká výhra nad Berwickem "slušné skore" doma třeba, když se dá očekávat, že venku by zahráli hůře a nyní měli jít proti týmu ze soutěže o level výše... no to je třeba fakt, který mi moc nesedí, když tam není toho více přiblíženo... Pravda Rangers napísáno suverenně vede, ale stále je tam rozdíl s ligou vyšší... i když se tam zrovna Queen of South nevede, no možná keby bol nejaký soupeř napsaný u Rangers porovnatelný s domácími a aj výsledek z venku, tak by to asi aj dost přidalo, keby toho bylo aj třeba více.

Já už ty 3 hvězdičky určitě neopravím, prostě mě analýza nepřesvědčila nijak, abych ten tip hrál, ale každopádně gratuluji k tomu, že vyšel kurz super :-) Analýza pekne poupravená, ale nejaké info mi tam ještě chybí, kterého tam zase tolik není, určitě by to šlo lépe, o tom jsem přesvědčený.

Takže GL v sázení a doufám, že kvůli tomuto nepřestaneš psát ba naopak, příště přijde třeba taková nová analýza, která mi totálně vytře zrak a nebudu věřit svým očím :-o :D :-bd
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal