FC Groningen - AFC Ajax

<<

ph2

Příspěvek sob 31. srp 2013 20:08:51

FC Groningen - AFC Ajax

ObrázekFC Groningen - AFC AjaxObrázek

Datum: 01.09.2013
Čas: 12:30
Stadión: Euroborg, Groningen

Groningen se v neděli na svém hřišti porve s obhájcem titulu- Ajaxem Amsterdam.

Groningen letošní ročník začal velmi dobře. Po úvodních dvou výhrách se tým dral do popředí tabulky, ale poté došla menší krize, protože tým prohrál s nováčkem Cambuur Leeuwarden na jeho půdě vysoko 4:1 a poté si opět na venkovní půdě nedokázal poradit s dalším nováčkem Go Ahead Eagles, kde se zrodila divoká remíza 3:3. Po mírném bodovém půstu to pro tým nevypadá moc dobře ani v tomto zápase, jelikož trenér Erwin van de Looi se před zápasem potýká s početnou marodkou. Chybět bude Henk Bos, Nick Bakker, Michael de Leeuw a nejspíše i Género Zeefuik. Kvůli kartám navíc nebudou moci nastoupit Krisztián Adorján a Timo Letschert.

Ajax v úvodu sezóny docela tápe a zbytečně ztrácí body hlavně co se týče venkovních utkání, kde se týmu ještě nepodařilo zvítězit. Tým z hlavního města ale potřebuje získávat body, jestli to s obhajobou titulu myslí vážně, a proto by si neměl dovolit ztrácet body s týmem, jako je Groningen, kor když má trenér k dispozici kompletní kádr. Je nutno dodat, že za prohru s Alkmaarem může hodně Ricardo van Rhijn, který se v 65. minutě nechal zcela zbytečně vyloučit.

Mysllím si, že vše mluví ve prospěch hostů. Podle vzájemných zápasů Ajax s Groningenem neprohrál 4 poslední utkání v řadě a dokonce neinkasoval jediný gól. To je velmi slušná bilance týmu, který by měl mít v tomto zápase kompletní kádr, což se ale nedá říci o domácích.

Hlavní tip: Ajax @ 1.55 Obrázek

%%-
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Neuminho

Příspěvek sob 31. srp 2013 23:59:43

Re: FC Groningen - AFC Ajax

Tak jsem si analýzu pročetl pozorněji a nakoec opravuji ze 4 hvězd na 3. Já tam nevidim dostatečné argumenty na to vítězství Ajaxu, navíc za ten kurz je to ještě horší.

V tom závěrečnem zhodnocení jsi napsal, že Ajax má výbornou bilanci 4x s nimi za sebou neprohrál, což ovšem není tak dokonale vzhledem k tomu, že ti remíza třeba nestačí pro to, aby byl bet OK.. a v tom zavrečnem shrnutí by měli býti ty konkrretni duvody proč to dávas ve stručnosti, to že napíšeš všechno hraje pro Ajax, tím moc neřekneš teda těm co si tvou analýzu čtou a třeba Nizozemsko nesledují, ale nechali by se inspirovat, když vidí dobré argumenty.

+ Nemusím to ani nikde studovat a vím a četl jsem včera již článek o tom, že odešel klíčový hráč Ajaxu Christian Eriksen ke Spurs...

Další věc píšeš sice Groningen je špatný, ale zaroven i u Ajaxu hodnotíš vstup do sezony nepříliš dobře ve venkovních zápasech Ajax ještě nevyhrál, proč by měl vyhrát dnes zrovna to jsem se nedočetl, sice jsi cosi napsal k Alkmaaru, že to zavinila redka nebo se na tom hodně podílela, ale ani nenapíšeš, jaký je Alkmaar tým a jakých kvalit dosahuje, k tomu jsi taky vubec nenapsal s kým hráli ten druhý venkovní zápas.

Opět neříkám, že to nemuže vyjít, ale jako analýza se mi to příliš nelíbí a šlo by to napsat, zvláště u tebe, který už tu máš neco napsáno lepe :-)

Jinak toto určitě nemyslím zle, taky nepíšu analýzy jako mistr světa, hodně často či spíše většinou je to tak dlouhé, že to moc lidí číst nechce :D a ta uspešnost by mohla být taky lepší, ale alespon co se týče te delky alespon ve vetšině případů si za tím co jsem napsal stojím a myslím si, že argumentuji dostatečně a když v nečem vidim chybu, tak se jí snažím již při přšítím psaní napravit.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Escobar

Příspěvek ned 01. zář 2013 1:26:11

Re: FC Groningen - AFC Ajax

shodneme se na remíze příp. neprohře domácích? :-?

Zpět na Fotbal