AC Sparta Praha - FC Baník Ostrava

<<

Escobar

Příspěvek sob 31. srp 2013 12:55:16

AC Sparta Praha - FC Baník Ostrava

Začátek zápasu: dnes ve 20:15, Generali Arena (živě na ČT4 Sport)

Obrázek

Baník dnes večer nastoupí na Letné opět v roli outsidera. Dva darované nebo spíš náhodné góly proti Brnu zajistily Ostravě 3 důležité body, a tak teď nebudou svěřenci trenéra Svědíka pod takovým tlakem. Horší ale je, že Davora Kukece trápí břišní úpony a na Spartě nenastoupí. Tento hráč je dost důležitý co se ofenzivní činnosti a hlavně přechodu do útoku týká. Nedá mi to nezmínit tři nepovedené zápasy, ve kterých snad Baníkovci dopředu vůbec nic nepředvedli - v Plzni, s Jabloncem a v Příbrami. Ostrava navíc zapracovává do hry mladého obránce Baránka, který bude jistě na Letné pod velkým tlakem! Mám v živé paměti nasazení Stronatiho v posledním vzájemném zápase - sice nehrál špatně, ale nakonec udělal rozhodující chybu, po které vstřelil Kweuke vítězný gól hostů. Gólman Sparty ještě po tom zápase s úsměvem přiznal, že mu k vychytané nule stačilo posbírat pár centrů. Ostrava směrem dopředu opravdu nemá moc co nabídnout. Myslel jsem, že Lukeš je na hřišti především kvůli technickým schopnostem, ale v utkání proti Brnu jsem z jeho kopačky neviděl letět jediný přesný, dobrý, o gól říkající si centr. Na druhém kraji se slibně po zranění uvedl mladý Holzer. Občasné mazáctví střídal také se zbrklostí, a tak jeho výkon nijak nevynikl. Každopádně talent prokázal. Jinak stále chybí Svěrkoš. V útoku se tak může naskytnout příležitost pro uzdraveného Petruse, který Spartu nemá zrovna v lásce. Spíš ale až v průběhu hry, protože místo v základní sestavě si minule dvěma góly zajistil Kuba Rolinc. Od něj bude zřejmě hrozit nejvyšší možné nebezpečí. Na konto Sparty je třeba říct, že dlouho měla v obraně trestuhodné díry. Až v podstatě tom nejtěžším utkání v Plzni se je podařilo Vaclíkově obraně zacelit a uhájit tak čisté konto, což určitě zvedlo celé defenzívě sebevědomí a hned v následujícím utkání s Příbramí to další nulou, ale hlavně bravurními zákroky gólman Sparty potvrdil. S Baníkem nedostala Sparta už 6 vzájemných zápasů v řadě gól. Jestli teda dnes Baník tuto černou sérii prolomí, tak klobouk dolu, protože moc šancí se na to jeho hráčům určitě nenaskytne. Většinu zápasu totiž budou mít míč na svých kopačkách domácí Sparťani.

Tip: Baník nedá góla @ 1.75 Obrázek

Obrázek
Tomáše Vaclíka není jednoduché překonat; gólman Sparty by si měl připsat další nulu dnes proti Baníku.
<<

Escobar

Příspěvek sob 31. srp 2013 23:05:22

Re: AC Sparta Praha - FC Baník Ostrava

Tak Baník nedal, jenže Costa... b-(
<<

Neuminho

Příspěvek sob 31. srp 2013 23:45:53

Jn škoda, i když i kdyby si ho Costa nedal sám, tak za ním byl ještě jeden hráč Baníku, možná i 2 už přesně nevím a ti by dávali do poloprázné branky. Ale škoda no Baník dopředu měl jen 2 větší šance, ale jednu proměnil no, já tenhle typ sázky nedávám, když tam není fakt hodnotný kurz alespon 2 apod... nebo proti sobě hrají tragické týmy, kde se to dá předpovídat u obou a že by utkání mohlo být klidně i 0:0. U jednoho týmu když vím, že by měl dát 100% gol, tak už nad takovouto sázkou nepřemýšlím i kdyby hrála Barcelona či Bayern proti Kotěhůlkám, prostě 1 gol není zase tolik za 90 minut a muže padnout i nejakou velkou nahodou a tak. Já zkusil Spartu nad 2,5 golu, čemuž jsem dost věřil, Sparta tuto hranici už párkrát letos překonala, navíc Baník dostal v poslední kolech 3x 4:0 a nehraje vůbec dobře, navíc ten fakt že nehraje Kukec asi nejlepší hráč do offensivy u nich a se Spartou se Baníku vůbec nedaří, navíc ještě mě přesvedčil fakt, že Bořek Dočkal měl nastoupit na svem pravem křídle a hrál od začátku i Bednář, Sparta to přecejen nějak zvládne i bez Kadlece v tomto programu zápasů, kdy to nemá nabite a nehraje evroské poháry a nemusí tedy nijak rotovat s hráči. Ještě jsem zkoušel za méně tip na střelce Bořek Dočkal, tam jsem nemohl odolat za kurz 5, ale bohužel nevyšlo, Bořek nasbíral "jen 3 assistence".
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Escobar

Příspěvek ned 01. zář 2013 0:58:14

no já jsem zas nevěnoval pozornost zranění Švejdíka, říkal si, že to je jedno kdo nastoupí v obraně (Polom na mě působil dost jistě, ale v tom mě Lavička tak trochu vyšplouch s nasazením Brabce) možná i proto se do té akce chachaři vůbec dostali, jinak ale neměli nic, vlastně pár naznáků tam bylo no tak celkově 3 střely, to je hrozně málo, odpovídající kurz byl tak 1.5 hold jsou dny kdy i taková tutovka uletí, ale máš asi pravdu, že ten over na spartičku byl chytřejší volbou, jenže já čekal opatrnější hru a ne takový hurá styl - tak jsem hrát Spartu dlouho neviděl ^:)^

Dočkal sice nosí číslo 9, ale žádný šutér to není, spíš něco jako Beckham v dobách své největší slávy :)) =))

PS: kdyby si ho Costa nedal, tak by Baník kopal roh ;)

Zpět na Fotbal