Anzhi - Krasnodar

<<

Alphadog92

Příspěvek sob 24. srp 2013 9:33:24

Anzhi - Krasnodar

24. 8. 19:00
Premier liga
Anzhi Machačkala vs. Krasnodar

Nedávno jsem psal proti Anzhi jednu analýzu. Situace v klubu je stále stejná. Vlastníku Kerimovi došli peníze a došlo k velkému výprodeji. V průběhu týdne došlo navíc k dalším dvěma prodejům: J. Carlos a L. Diarra. Když tyto dva přičteme k těm předešlým (viz. viewtopic.php?f=6&t=11321) tak je jasné, že většina hráčů základní jedenáctky odchází. Navíc v brzké době má v plánu odejít také Samuel Eto´o a Willian. Jejich motivace hrát pro Machačkalu už je minimální. Start ligy je pro Anzhi velmi špatný. Z prvních pěti zápasů vytěžili jen 2 body za 2 remízy a nehezké skóre -5.

Krasnodar před sezónou lehce posiloval a určitě si představoval po pěti kolech více bodů. Dvě velké ztráty sice znamenal odchod Smolnikova. Přestupy hráčů jako Konaté, Gorodov, Revishvili, Lambarschi, Ignatiev či Erokhin nejsou výrazné ztráty. Krasnodar také čile nakupoval a přivedl několik zajímavých jmen které by se měli prosadit do týmu. Nejvíc si určitě kouč i fans slibují od Granqvista, který přišel cca za 4,5 mil. Příchody hráčů, jako Laborde, Filtsov a Jedrzejcyk. Dalšími kdo přišli jsou Ari, Gohou, Gazinskiy, Kaleshin a Pizelli. Ani Krasnodar nemá za sebou skvělý start do sezony. Po pěti kolech a pěti odehraných zápasech má Krasnodar 5 bodů. Čtyři z těchto pěti bodů získal doma. Například ve druhém kole ale uhrál Krasnodar cennou remízu na hřišti silného Rostova.

Hlavní tip: 2 (AH 0) @ 1,68 (5Dimes)
Vedlejší tip: 2 @ 2,35 (Pinnacle)

GL %%-
<<

Alphadog92

Příspěvek sob 24. srp 2013 20:37:15

Re: Anzhi - Krasnodar

Škoda tří hvězd ale důležitý je výsledek 1:2 a tipy OK
<<

Neuminho

Příspěvek sob 24. srp 2013 21:06:40

No bylo to herně celkem hodně jasné, ale analýza mě nepřesvědčila sorry. Napsal jsi sice info k oboum týmům a představil jsi je, nicméně jsem očekával nějaké závěrečné shrnutí a napsání tam tam pár důvodů proč to dáváš...

Anži i po odchodu tech hráčů co už jsou pryč tam má stále Etoa, Williana nebo min. před zápasem měli, Sambu na stoperu, Jucieleie v záloze, Gabulova v bráně či dalšího útočníka Lacinu a ti stále mají vysokou kvalitu a tak zase si nemyslím, že by jen kvuli tomu měli prohrát, bo výsledku se dá s těmito hráči dosahnout lepšího. S tou motivací minimální hrát za ně jak jsi napsal stále od nich mají peníze a mají podepsané smlouvy, takže by vypouštět nic neměli navíc Etoa bude asi složitější prodat, protože je to zlatokop, který nechce pobírat méně peněz než má teď což říkal nedávno jeho agent a v Anži má smlouvu s luxusním platem do Jara příštího roku....takže tak Etoo by se měl tedy soustředit na hru 100% stále. Napsal jsi sice že Machačkala má špatný vstup do sezony, ale žádné výsledky konkretni a porovnání těch daných soupeřů s tím dnešním. To že minule prohráli na hřišti Zenitu, který je jeden z největších favoritů na titul s CSKA to rozhodně neznamená, že dnes na domácí půdě musí rupnout s mnohem horším týmem.
Ohledně přestupů krasnodaru jsi také neporovnal nic jak ti hráči už hráli v dresu Krasnodaru či jen střídali bo tam vůbec nebyli nic... A ohledně výsledků jsi taky napsal u krasnodaru, že nemají dobrý start... já jsem pořádné důvody bohužel nenašel v teto analýze, takže 3 (*). Píšeš lepší analýzy povětšinou :-)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Alphadog92

Příspěvek sob 24. srp 2013 21:19:12

To nebyla reklamace :) Tak víš, že já mám analýzy většinou v jednom schématu, tohle se schématu vymyká protože čas byl neúprosný)
<<

Neuminho

Příspěvek ned 25. srp 2013 1:02:52

JJ OK :-) Já jen aby jsi věděl proč, vypadalo to trochu tak ked jsi to zmínil, že by jsi rád věděl proč tak jsem to raději napsal, aby jsi si nerozmyslel pro příště už nic nepsat, když ti dáváme 3 :-) Takže doufám, že budou další a další povedene :-)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Alphadog92

Příspěvek ned 25. srp 2013 8:57:19

V pohodě :) Já jsem hlavně rád že to došlo.

Zpět na Fotbal