FC Toronto - AS Roma

<<

Escobar

Příspěvek stř 07. srp 2013 14:04:24

FC Toronto - AS Roma

AS Řím naposledy před týdnem porazil výběr celé MLS 3:1, nemyslím si tedy, že by měl mít problém s podprůměrným týmem této soutěže. Italskému velkoklubu vyšly oba vstupy do poločasů. Za MLS All-Stars korigoval výsledek až v nastaveném čase stoper LA Galaxy Omar Gonzalez. Ve žlutočerveném dresu se v 6. prosadila po úniku posila z PSV Kevin Strootman ve 47. o sobě dal vědět odchovanec klubu Alessandro Florenzi a v 68. minutě přidal další gól 20-letý Tallo z Pobřeží Slonoviny. V základní sestavě nastoupil i Francesco Totti, který opět produkoval jeden skvělý pas za druhým. A to už legendě římského klubu bude v září 37 let. Jinak Daniel De Rossi léčí pochroumanou pravou nohu a Osvaldo trénuje individuálně. Toronto čeká důležitý domácí zápas proti Seattlu v lize už třetí den po tomto mači, takže nečekám, že do tohoto přáteláku půjde v plné síle a ani s nějakým extra nasazením. Pravděpodobně dostanou šanc mladíci, kteří se sice budou chtít ukázat v co nejlepším světle, ale italskému protivníku dle mého názoru nemůžou konkurovat. Na americko-kanadské tour čekám tedy další pohodlnou výhru římského AS. Cokoliv jiného by mě doslova šokovalo. Kurz sice nic moc, ale mělo by to vyjít s přehledem... Začátek zápasu je stanoven na 2 hodiny po půlnoci (počítejte s malým zdržením).

Tip: výhra hostů @ 1.633 Obrázek
<<

Escobar

Příspěvek čtv 08. srp 2013 2:59:41

Re: FC Toronto - AS Roma

1:4 s přehledem OK -8)
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 08. srp 2013 11:47:29

Re: FC Toronto - AS Roma

Dobrý tip opět :-bd

Já jsem v noci sledoval sestavy narchlo před utkáním a radši jsem se tomu vyhnul bo AS nastoupilo v horší než proti MLS Stars, vlastně skoro v uplně jiné... krom max 2 lidí, tak jsem tolik nevěřil, navíc když Toronto snad bez jednoho - dvou hráčů nastoupilo v A-týmu, kam počítam teda i asi 2 hráče co hráli a jsou novými posilami max v týmu 7 dní, ale dá se očekávat, že budou pravidelně nastupovat... no nakonec celkem easy výsledek a na takove golovky 4:8 pro AS, držení míče bylo také pro AS a celkově střely na bránu i mimo, takže rozhodně zasloužené vítězství a gratulace k tipu ^:)^
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal