Česko - Itálie

<<

Zdeno

Příspěvek pát 07. čer 2013 5:58:36

Česko - Itálie

Česko - Itálie
07.06.2013 - 20:45
kvalifikace na MS

Dnes večer se v pražské Generali Aréně střetnou naši reprezentanti s výběrem Itálie.
Situaci v kvalifikační skupině asi netřeba nikomu představovat. Náš výběr si zadělal na velké problémy, když dokázal porazit pouze slabou Maltu a Arménce. Bezbrankové remízy s Dánskem a Bulharskem, spolu s prohrou s Dány logicky situaci zhoršily natolik, že bude velmi velmi složité pomýšlet na postup i z druhého místa. Nanaštěstí nás ještě čekají zápasy s Itálií a já příliš nevěřím tomu, že by se nám podařilo proti nim zvítězit. A vítězství je rozhodně potřeba.
Itálie může hrát poměrně uvolněně. Skupinou si zatím i přes úvodní remízu s Bulharskem (po které již přišly pouze výhry) kráčí vcelku v pohodě za postupem. Dnes rozhodně přijíždí vyhrát a dle vyjádření hráčů i trenéra nemůžeme čekat ani podcenění ani malou motivaci.
Prandelli již na tiskovce odhalil sestavu a při pohledu na každou řadu, která tu naši převyšuje o třídu, rozhodně musím hrát hosty. Sehraná obrana Juventusu doplněna o pravého obránce Abateho, velká síla před Pirlem a kvalitní útok hvězdného SuperMaria s talentovaným El Shaarawym. To bude pro naše hráče velmi těžký oříšek k rozlousknutí. A já myslím, že se jim ho rozlousknout nepodaří.

Pravděpodobné sestavy:
Česko :
Čech - Gebre Selassie, Sivok, Kadlec, Limberský - Hübschman, Darida - Plašil, Rosický, Jiráček - Lafata.
Itálie:
Buffon - Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Pirlo - Montolivo, De Rossi, Marchisio - Balotelli, El Shaarawy.

Obrázek
zdroj: telegraph.co.uk

Zápasy Česka ve skupině:
Arménie Česko 0:3
Česko Dánsko 0:3
Česko Bulharsko 0:0
Česko Malta 3:1
Dánsko Česko 0:0

Zápasy Itálie ve skupině:
Malta Itálie 0:2
Itálie Dánsko 3:1
Arménie Itálie 1:3
Itálie Malta 2:0

Bulharsko Itálie 2:2

Tip: Itálie... 2.18 @ Pinnacle

Obrázek
<<

Mansúr

Příspěvek pát 07. čer 2013 21:46:42

Česko - Itálie

Upřímně děkuji za tuto analýzu. Jen díky ní (samotného by mne to asi nenapadlo) jsem se dnes odhodlal k mému kdysi oblíbenému, dlouho nevsazenému, tipu. Ještě jsem dával úvodní výkop 2. Ale nestihl jsem začátek a se svým účtem už dnes komunikovat odmítám, takže zatím nevím. Bylo to za 1,9, X za 3,1.
<<

Zdeno

Příspěvek sob 08. čer 2013 7:35:56

Re: Česko - Itálie

0:0 KO

Tak s tou motivací to tak horké nebylo. Výkon Italů byl hrozný. Naši hráli vcelku dobře, je fajn vidět tam trochu té fotbalovosti. Škoda, že musel střídat Limberský, s ním je ta strana o hodně nebezpečenější než s Kadlecem...

Mansúr: Co je tvůj kdysi oblíbený, dlouho nevsazený tip?
<<

Mansúr

Příspěvek sob 08. čer 2013 10:16:42

Zdeno píše:0:0 KO

Tak s tou motivací to tak horké nebylo. Výkon Italů byl hrozný. Naši hráli vcelku dobře, je fajn vidět tam trochu té fotbalovosti. Škoda, že musel střídat Limberský, s ním je ta strana o hodně nebezpečenější než s Kadlecem...

Mansúr: Co je tvůj kdysi oblíbený, dlouho nevsazený tip?

Napsal jsem ho do předešlé zprávy. Je to tip na remízu (X). Ten už jsem nevsadil....., vlastně si ani nepamatuji. Jednou jsem táhl nevýherní šňůru, tak jsem se na X úplně vyprdnul. Včera bylo málo co ke vsazení, poněvadž dávám hodně tenis a tam nic moc nebylo, tak jsem se koukl sem a vidím nějaké analýzy na fotbal. Nejsem z těch, co kopírují tipy, protože pak nemám radost z výhry. Takže jsem si říkal, že z toho něco dám.
S Alphadogem92 jsem se víceméně shodoval, tak jsem si vybral tento zápas a zbývalo mi 1 nebo X. Když jsem zjistil, že v naší obraně a v Italském útoku hrají černoši a jakožto člověk zcestovalý vím, že ti vždy drží při sobě, tak bylo jasné, že ten gól by musel dát někdo jiný. Že by dali gól naši mě vůbec nenapadlo. Takže mi z toho vycházela remíza. Nakonec vidíš, že i má před-zápasová analýza měla dost vážných trhlin (naši mohli vyhrát klidně 4:0 a černoši už taky nejsou to, co bývali) a jen shodou náhod to dopadlo tak, jak to dopadlo.
P.S. slovo černoch není myšleno rasisticky. Já je mám rád. Když jsem totiž kdysi (99) dělal v USA, tak mi jen nadávali max. do bílých prdelí. Nikdy mi však neublížili. Ani jsem tam neviděl žádné krádeže, napadení apod. z jejich strany. Však si všimněte, že všechny masakry na školách mají na svědomí bílí kluci. Nejsou tedy tak krvežízniví, jak nám to tady občas prezentují média. Nebo jak máme možnost vidět v akčních filmech.
<<

Zdeno

Příspěvek sob 08. čer 2013 11:13:57

Ooops, teď vidím, jak to bylo myšleno (že jsi myslel kříž, tedy remízu). Ráno jsem to četl rychle a konec už ne.
Tak tedy gratulace :) Naštěstí dost ostatních zápasů dopadlo včera dobře, jen mě mrzí, že Srbové dali ke konci branku (hrál jsem Srbsko nedá gól).

Jinak plný souhlas, nevím, proč by mělo být černoch rasistické (ono vždy záleží na podtextu, kontextu, apod.), ale v obecné rovině mi to vůbec nepřijde. Ono téma rasismu je vůbec složité, bohužel mi občas připadá, že rasismus je některými skupinami zneužíván, využíván. Přiznám se, že (samozřejmě nelze zobecňovat a vztahovat to na všechny), ale též se mi nelíbí určité chování některých "skupin obyvatel". Ať už se podíváme k nám, či například napříč Evropou. To, co si dovolí někdo z odlišné kultury u nás a je mu to tolerováno, pokud by bylo naopak - kdyby si to člověk dovolil (respektive nepodvolil se jejich pravidlům) v jejich zemi, tak by to asi moc dobře nedopadlo.. to mi vadí. Ale bohužel, svět je již takový.

No raději tu ale nebudem rozpoutávat OT. Jen, že to chápu...

GL do dalších tipů ;)

Zpět na Fotbal