Le Havre - CS Sedan

<<

Rafa

Příspěvek čtv 18. dub 2013 19:03:24

Le Havre - CS Sedan

19.4.2013 - 20.00 hod
Francie II ( Ligue 2 )
Le Havre AC - CS Sedan Ardennes

Obrázek

Zítra mě zaujal jeden zápas a to mezi Le Havre a Sedanem, k zápasu jdu trochu i z fanouškovského hlediska.
Asi bych v životě před sezonou nečekal, že ve Francii můj oblíbený Sedan bude hrát o záchranu v druhé Francouzské lize. I přestože odešli hráči jako jsou K.Abdallah (Olympique Marseille 500K), S. Cantini (Arles Free),I. Traoré (Brest Free), N. Fauvergue (Reims 600K), tak jsem čekal, že klub se posílí a posílil se o hráče H. Bellaid (E. Frankfurt), D. Marcq (Caen), C. Dielna (Ol. Pireus) a F. Pogba ( As Saint-Etienne). Tak jsem myslel, že klub bude pod trenérem Guyotem šlapat lépe a bude bojovat v horních příčkách. To se ale nestalo, což je tak pro mě trochu zklamání a pouze doufám, že se Sedan poslední kola vzchopí a urve záchranu.

Ale teď k zápasu.

Sedan v 33. kole odjíždí na Hřiště Le Havre, které je vzdáleno nějakých 490 km a cesta trvá přibližně 5 hodin (autem), takže nejen cesta pro Sedan bude dlouhá a složitá, ale i pro hráče bude tento zápas velmi obtížný a důležitý.

Le Havre se nachází na klidném středu tabulky (8. místo) se ziskem 48 bodů při skore 41:42
Le Havre získává převážně své body na domácí půdě, kde získal 31 bodů za 9w - 4d - 3l při skore 25:16 a patří mu v hodnocení na hřištích domácích 6 pozice.
Nejlepším střelcem domácího mužstva je Y. Riviére , který branky soupeřu zatížil 12-ti golama a se 7 brankama je druhým nejlepším střelcem G. Malfleury, jinak je mužstvo střelecky rozloženo na více hráčů a tak nemusí spoléhat pouze na Riviereho.

Sedan jak sem již psal, bojuje o záchranu a nachází se na 19. pozici se ziskem 28 bodu a skore 35:47.
Hlavní příčinou je celkově nedobrá hra jak doma tak i venku, venku ale bohužel Sedan skoruje opravdu malokdy a tak získaných 11 bodů z 16-ti zápasů a skore 14:24 nehovoří o ničem dobrém.
Nejlepším střelcem Sedanu je Diaby, který vstřelil 7 branek a následují ho s 5-ti brankama Diallo a Le Bihan.

Střelecká produktivita klubu v minutách na procenta :

Le Havre - Sedan

0-15' - 4.9% / 11.4%
15-30' - 19.5% / 14.3%
30-45' - 19.5% / 14.3%
45-60' - 17.1% / 20.9%
60-75' - 9.8% / 17.1%
75-90' - 29.3% / 20.0%

Souhrn :

Nějak jsem nepátral po sestavách zatím a jediné co vím je, že do utkání nezasáhne Mesloub z Le Havre kvůli kartám. Oboje mužstva by do utkání měla postavit to nejsilnější co mají ( Sestavy doplním zítra ). Nejsou tu nějaká důležitá fakta, proč by měl Sedan vyhrát, jediná větším možnost je ta, že Sedan má větší motivaci, protože hraje o záchranu. Le Havre je sice 7 bodů od postupu, což si člověk řekne, že to je prakticky nic, ale při vyrovnanosti ligy a častým remízám je to prakticky v popředí ligy bodová ztráta, která se nedá dohnat. Sedan navíc posledních 2 utkání dokázal vyhrát doma s Ajaccio a remizovat v Lensu. Zato Le Havre se '' momentálně '' příliš nedaří, když v posledních dvou utkání 2x remizoval 1:1 ( Nedá se to brát, každý zápas je jiný, každopádně pro tým, který měl po pulce sezony ambice na postup je to ztráta ). Každopádně ten kurz je až přespříliš velký a proto ho musím zahrát.

Obrázek

TIP :

Le Havre - Sedan ( Sedan ) @4.3 u Marathonbetu
<<

Rafa

Příspěvek pát 19. dub 2013 14:43:20

Re: Le Havre - CS Sedan

Le Havre bude takřka kompletní, chybí pouze key záložník Mesoub (31/3), poté nejsou jisté starty 2 hráču. Obránce Mendy (23/0) a není ani jisté, zda do utkání nastoupí 3forvard Mahrez (28/3), který by stejně byl připraven do utkání na střídačce.

Sedanu bude chybět z key hráču ''pouze'' Diallo (2 nejlepší střelec klubu 24/5) a méně důležitý záložníci Bijmine (14/0), Tchenkoua (14/0) a utočník Sliti (16/1) všichni tyto tři hráči jsou zpravidla střídajícíma a popř. vůbec nepovolováni na matche A kádru.
<<

Rafa

Příspěvek ned 21. dub 2013 14:04:29

Re: Le Havre - CS Sedan

1:1 Ko

Neni o cem, Le Havre nebylo urcite lepsim muzstvem, ale co se tyka vetsich sanci, tak bylo o kapanek lepsi nez hraci Sedanu

Zpět na Fotbal