Arsenal Kyjev - Simferopol
Výhra Hosté: já mám podáno u Chance za kurz 3.00, momentálně 2.77
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Arsenal Kyjev je bez peněz! Přes zimní pauzu odešlo 14 hráčů, z toho 9 hráčů základu!:Pankiv(first gk 11/0),Borovyk(second gk 7/0),Matoukou(df 13/0),Polevyoy(df 16/0),Symonenko(mf 13/0),Kobakhidze(mf 16/2),Shakhov(mf 11/0),Starogordsky(mf 16/0),Kopvak(att 15/3 ,2nd scorer),Mikoliunas(mf 15/2) and Shatskikh(att 18/5 top scorer). Nějací hráči přišli: Bushamn, gk Sarnavskiy and Filipov from Arsenal Kiev II , Obradovic(from Metalist , 1/0),Reva(from Kryvbas ,gk 6/0),Gulodava , Turchanov(from Obolon , 2/0),Bogdanov(from Dynamo ,7/0),Sharpar(from Metalist ,9/0),Martinyuk(from Karpaty , 4/0),Tkachuk(from Karpaty ,13/0) and Sydorenko(from Obolon, 11/0),ale kvalita těchto hráčů je někde úplně jinde: 3 hráči z B týmu Arsenalu Kyjev, 2 hráči z druhé divize, 1 hráč který nehrál nikde a 7 hráčů, kteří byli ve svých týmech na lavičce!!! A bonus na závěr!Zápas se nehraje v Kyjevě, ale v Simferopolu v Tavrii, tzn., že zápas měl být vypsaný pro Tavriju jako pro domácí tým!GL všem kdo hrají se mnou
Výhra Hosté: já mám podáno u Chance za kurz 3.00, momentálně 2.77 Re: Arsenal Kyjev - Simferopol
Taky to zpracovávám a taky to hraji... 2 (DNB) za mě.
GL ![]() ![]() Arsenal Kyjev - Simferopol
KO. Po mé sázce jedna sázkovka stáhla tento zápas z nabídky, tak si asi dovedete představit o kolik jsem přišel. Naštěstí to je jen hra
![]() Arsenal Kyjev - Simferopol
Synottip v minulém týdnu vracel vklad na tento zápas.
• Stránka 1 z 1