Las Palmas - Barcelona B
2.3.13,20:00
TIP
Barcelona B
2.91

Z dnešní fotbalové nabídky se mi nejvíce líbí vítězství rezervy Barcelony,oba kluby sice mají určité asbence,ale domácí Las Palmas má absence snad ve všech postech a to hlavně důležité hráče.
Las Palmas v Segundě obývá 9.místo,které zatím nezaručuje alespoň baráž,tým je to velice dobrý,ale jen pokud je kompletní,dneska by mělo chybět spoustu hráčů a to: méně důlěžitý obránce Aythami 3/0,další obránce David Garcia 25/1,útočník Javi Guerrero 26/7,obránce Murillo 29/2,útočník Thievy Bifouma 30/8 a nejlepší střelec o kterého se zajímala i Valencia záložník Vitolo 29/11.Takže spoustu hráčů ze základní sestavy dnes chybí.
Barcelona má také nějaké absence,ale jejich kádr se mi zdá daleko širší.Chybět bude Sergio Juste,který zatím za rezervu neodehrál ani jeden zápas,obránce Lobato 24/6,obránce Grimaldo 24/0 a posledním je Portugalce Agostinho,který odehrál zatím pouhé jedno utkání.Barcelona B si venku vede velice dobře a zatím tam patří mezi nejlepší týmy,protože jí patří 3.místo se 17 body.
Barcelona B střílí opravdu velký počet gólů,dokonce už o 17 víc než Las Palmas,co se týče obdržených gólů,tak je na tom Las Palmas o něco lépe.Barcelona podle mě dá na frak rozhozené obraně Las Palmasu,protože má k dispozici téměř všechny gólové hráče,což se o domácích říct nedá,tam jim chybí spousta střelců.