Jihlava - Liberec

<<

Alphadog92

Příspěvek čtv 28. úno 2013 18:39:47

Jihlava - Liberec

Obrázek vs. Obrázek
18:00

Gambrinus liga se pomalu ale jistě rozjíždí. V pátek nás čeká předehrávka druhého jarního kola. Utkají se soupeři kteří jsou od sebe v tabulce jen dva body -> Jihlava a Liberec.

Jihlavští jsou na desáté pozici. Zdá se to celkem klidné místo, ale náskok nad sestupovým, patnáctým, místem je jen 4 body. Minulý zápas odehrála Jihlava na svém stadiónu proti Hradci Králové. Předvedená hra odpovídala výsledku 0:0, se kterým byli určitě spokojenější Votroci. Hlavně ofenzivní část Jihlavské hry byla poměrně špatná.

Liberec je v opačné situaci, ač má jen o dva body více než Jihlavští. Podařilo se jim doma vyhrát v derby 1:0 nad Jabloncem, díky brance Štajnera. Hra Liberce v utkání s Jabloncem byla velmi ofenzivně laděná, chybělo jen více štěstí v zakončení. Velmi dobře se uvedly nové posily. Zkušený Radoslav Kováč skvěle dirigoval obranu, Hušek dobře plnil v záloze defenzivní úkoly, ukrajinec Rybalka byl velmi aktivní při rozehrávce a hře dopředu. Kvalitní výkon předvedli i Frýdek s Pavelkou.

Absence
Jihlavě chybí pár důležitých hráčů: Mešanovič (U 0/0), Sedláček (U 14/0), Kučera (Z 13/1), Masopust (Z 16/0), Kopic (O 0/0), Šourek (O 17/1). Hlavní problém bude se stopery, šéf obrany Šourek je suspendován a nová "velká" posila Kopic je zraněn. V útoku bude dost chybět i zkušený Sedláček. Jihlava bude muset použít někoho z nových a méně zkušených útočníků (Vašíček, Vaněček, Šimonek). Mezi absence musíme přidat i chybějícího Tecla, jehož deset gólů citelně chybí.
Liberec bude prakticky kompet. Chybět budou jen:Tóth (O 4/0 - dlouhodobé zranění), Pimpara (O 0/0 - nový hráč) a nejistý je start ofenzivního záložníka Šurala (12/6). Ten by chyběl asi nejvíce.

V Jihlavě v čas zápasu bude zataženo s teplotou kolem nuly. Vítr bude silný 6 m/s. Dnes ani v den zápasu (pátek) na hřiště nespadly žádné srážky a hřiště bude v dobrém stavu.

Kurz na Liberec se mi velmi líbí, ikdyž Jihlava je doma celkem silná. Díky jihlavským absencím a jejich neideální aktuální formě, dávám Liberci velmi dobré šance na zisk tří bodů. Záležet bude jen na tom, jak si poradí v zakončení.

Hlavní tip: 2 @ 2,38 Betvictor
Vedlejší tip: 2 (-1EH) @ 4,8 Unibet

GL %%-
<<

zvolda

Příspěvek čtv 28. úno 2013 19:04:23

Re: Jihlava - Liberec

Na Hradci jsem byl osobně a Jihlava hrála dopředu opravdu tragicky. Ale hodně to postavila odzadu a beky má výborné, čili se klidně může stát opět výsledek 0:0, vůbec bych se nedivil. Obranu Jihlavy tipuji ve složení: zprava Vaculík, Marek, Tlustý, Josl. na Jihlavu chodím často, jsem fanoušek a můžu říct, že toto bude opravdu silná defenziva plus uprostřed Karlík a Rada (sice tragéd, ale neskutečnej brousek) a bude to beton, beton a zase beton. A ještě k tomu Blažek chytá pořád náramně. Bude to o prvním gólu, ale upřímně si nemyslím, že by vůbec nějaký padnul.
Obrázek
<<

Alphadog92

Příspěvek čtv 28. úno 2013 19:15:58

S tím souhlasím. Blažek je pořád skvělej brankář a hlavně osobnost. Marek se vrací po delším zranění tuším...? Nevíš jak dlouhou už trénuje? Doufám, že pan Komňacký doma moc betonovat nebude =))
<<

Alphadog92

Příspěvek čtv 28. úno 2013 19:30:05

Ten smajl tam nepatří, nevím jak se tam vloudil...
<<

zvolda

Příspěvek čtv 28. úno 2013 21:26:19

Myslím, že jsem s ním (Markem) četl rozhovor a že zimní přípravu odtrénoval úplně celou. V tom prvním zápase proti Hradci hrál levého beka a bylo to přes jeho stranu totálně neprůchodný. Opravdu bez chyby. A to z něho vytlačil jinak celý pozdim výborného Josla (ten přišel před sezonou z Polska a líbil se mi krom Tecla a Kolouška ze všech Jihlavských nejvíce). Jestliže je tedy Šourek suspendovaný (budu ti věřit), tak očekávám, že půjde Marek na stopera. Přemýšlel jsem, že zítra zase půjdu na fotbal, ale to bude děsná kopaná, takže na to prdím :) A věř mi, Komňacký bude určitě betonovat, protože s tím co má dopředu (sám si vyjmenoval ty absence) ani nic jinýho dělat nemůže.

Btw. jenom taková jedna zkušenost s posledním zápasem Jihlavy proti Hradci a deníkem Sport, kdy sem teda fakt koukal, jestli je to vůbec možný. Ale Sestava Jihlavy ve skutečnosti na hřišti byla: Blažek - Vaculík, Tlustý, Šourek, Marek - Kosak, Karlík, Rada, Jungr, Kliment - Vaněček. A druhý den si koupím sport a tam najdu sestavu: Blažek - Kosak, Tlustý, Šourek, Kliment - Vaculík, Marek, Rada, Jungr, Karlík - Vaněček. Sem si ty noviny vždycky kupoval, že když ti redaktoři jsou na stadionu, že maj jako fakt dobrý informace. Ale tenhle byl fakt hooodně vedle. Plus navíc ty známky co dal, to jsem taky nevěřil. Asi jsme každej koukali na jinej fotbal. Hrozný, já si za to platim, on za to dostává a ještě to snad ani nesleduje (a nebo je úplně vypatlanej a rozumí tomu jak já Sepak Takraw)
Obrázek
<<

zvolda

Příspěvek čtv 28. úno 2013 21:38:46

jinak nehaním tvůj tip, protože Jihlava opravdu je v prdeli a kurz 2,3 v tomto případě value rozhodně má. jenom říkám, že Komňacký to taky ví, že jsou v prdeli a jelikož je to zkušenej stratég, tak jim neskutečně zhustí střed pole a nenechá je vytvořit si nějakou šanci. Otázka je, jestli si s tím tenhle Libere dokáže poradit (leda tak, že by něco Štajner vymyslel, jinak nevim).
Obrázek
<<

Alphadog92

Příspěvek čtv 28. úno 2013 22:06:02

Tak v tom případě k tomu přihodím ještě under :) Já Liberci věřím. Ten jeho ofenzivní fotbal proti Jablonci se mi líbil. Bude fakt záležet jen na tom, jak si poradí s tím jihlavským betonem. Snad to bude koukatelný... Suspendaci Šourka, jsem vyčet z ofic. stránek buď Jihlavy či Liberce.
<<

Nightmare

Příspěvek pát 01. bře 2013 17:16:15

Tady hraju under 2,5 golu . GL %%- %%-
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Bilance analyz: 26OK 17 KO
<<

Mimet

Příspěvek pát 01. bře 2013 17:18:52

Remíza and UNDER 2,5 %%- %%- %%-
Obrázek HALA MADRID!!! Obrázek
Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0
<<

Mimet

Příspěvek pát 01. bře 2013 19:52:51

Mimet píše:Remíza and UNDER 2,5 %%- %%- %%-

0:0 ;) ;)
Obrázek HALA MADRID!!! Obrázek
Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0
<<

Alphadog92

Příspěvek pát 01. bře 2013 21:41:19

Tobě dobře, mě bohužel KO . Ale měl jsem to pojištěný taky underem, takže ve výsledku šul-nul.

Zpět na Fotbal