FC Plymouth Argyle - Torquay United

<<

simferopol

Příspěvek úte 25. pro 2012 23:05:24

FC Plymouth Argyle - Torquay United

Začátek utkání: 26.12.2012 / 14:00
Anglická League Two - 24.kolo

Obrázek

Plymouth přivítá v Home Parku v derby celek Torquay United.

Vikingové se nachází ve spodní části tabulky, konkrétně na dvacátém místě. Poslední tři utkání už alespoň naznačily, že se blýská na lepší časy, alespoň v to doufají fans ´Donny´. V Accringtonu měli utkání ve svých rukou, ale Luke Young neproměnil patnáct minut před koncem penaltu. Ani závěrečný tlak nevyústil v tříbodový zisk a tak se musel Plymouth spokojit pouze s bodem. Vyrovnané utkání překvapivě odehráli také v Exeteru a předtím doma porazily 2:0 York City.

Do sestavy se vrací obránce Maxime Blanchard. Dlouhodobě laboruje se zraněním Paul Wotton.

Torquay sehrála doma vyrovnané utkání s Northamptonem (15.12. jelikož utkání s Exeterem bylo odložené). Venku naposledy prohrála Torquay na hřišti Bradfordu, kde se již v 35.minutě nesmyslně nechala vyloučit opora zadních řad - Brian Saah, který tím pádem nezasáhne ani do utkání s Vikings. Bradford měl neuvěřitelnou převahu, kterou zužitkoval až šest minut před koncem střídající Connell.

The Gulls (Torquay) budou dnes navíc postrádat útočníka Ryana Jervise. Dlouhodobě jsou zranění Morris a Macklin.

Plymouth má stoupající výkonnost, navíc hraje doma a Torquay se bude muset obejít bez dvou hráčů stabilní jedenáctky a do sestavy Vikingů se vrací Blanchard. Pro mne je kurz 2,29 u Pinnaclu lákavý.

Absence:
Plymouth: Paul Wotton

Torquay: Jarvis, Saah, Macklin, Morris

Pravděpodobné sestavy:
Plymouth: Gilmartin - Blanchard, Nelson, Purse, Williams - Lennox, Hourihane, Bhasera, Young - Cowan Hall , Griffiths

Torquay:Poke - MacDonald, Nicholson, Oastler,Downes - Mansell - Bodin, Yeoman, Craig, Stevens - Howe

Obrázek

Tip: Plymouth
Kurz: 2,29
Obrázek
<<

simferopol

Příspěvek stř 26. pro 2012 21:09:04

Re: FC Plymouth Argyle - Torquay United

Plymouth 1:1
TIP KO

Zápas jsem sice neviděl, ale díval jsem se na stats z utkání:
držení míče 54%-46%
střely: 23:7
z toho na bránu: 13:4
rohy: 7:6
fauly: 4:11

Bohužel na stats se nehraje. Utkání se herně vyvíjelo jak jsem předpokládal, ale Vikingové byli dnes střelecky málo produktivní.

Zpět na Fotbal