Italská Serie B

<<

Z4ch4r!

Příspěvek úte 25. pro 2012 21:49:36

Italská Serie B

SS Virtus Lanciano Novara Calcio 1908

26.12.2012 v 15:00
Stadion: Guido Biondi

SS Virtus Lanciano
Aktuálně 20 pozice v tabulce. Celkově se zápasy 2-10-8 z těchto zápasů bilance doma 0-7-3. Venku pak hrají o něco lépe 2-3-5. Poslední zápas Lanciano odehrálo venku na půdě Sassuola(1) kde prohrálo 2:0. V tomto zápase Lanciano při formě prvního celku nemělo moc šancí na vítězství. Tomuto zápasu předcházely čtyři remízy. Nejprve doma se Spezií(11) 1:1 poté venku na pažitu Crotony(13) 0:0,domácí zápas s Casenou (19) 3:3 a opět venku na hřišti Ternana(14) 2:2 Což znamená, že v posledních zápasech Lanciano prokazuje v celku slušnou a stabilní formu která, se týká právě soupeřů z dolní části tabulky. Co se týká vstřelených gólů celkově, Lanciano nastřílelo 16 gólů a 29 inkasovalo. Celkem to znamená 0,8 branky vstřelené a 1,45 obdržené. Bilance gólu tedy není zrovna oslnivá. Nutno, ale podotknout, že v tomto měsíci jim to celkem střílí a snad si svou nulu vybrali právě v posledním zmíněném zápase se Sassuolem.

Absence: Testardi

Novara Calcio 1908
Aktuálně okupuje 16 pozici v tabulce s celkovými odehranými zápasy 6-5-9 z toho 2-2-6 venku. Hosté tedy převážně vítězí na svém stadionu, kde mají bilanci 4-3-3. Bilance posledních zápasu přeci jen, ale hovoří o narůstající formě. Kdy Novara 3x zvítězila a dvakrát prohrála. Poslední zápas tedy zvítězila na domácím stadionu nad Pro Vercelli(21) v poměru 2:0. Pokud si tento zápas rozebereme, zjistíme že, Novara dávala poslední gól v 90 minutě z penalty. Před tímto zápasem samozřejmě hrála, venku kde dokázala zvítězit nad celkem Bari(15) 1:3. Pokud si opět tento zápas otevřeme, najdeme opět penaltu ze 74 minuty. Další domácí zápas s Padovou(5) ve kterém opět zvítězili 3:1. A dvě zmíněné prohry nejprve venku na hřišti Modeny(4) 1:0 kde, ale padl gól až v 94 minutě! A jedna domácí s Livornem(2) 0:1 a opět gól padl až v nastaveném čase tentokrát v 93 minutě. Bilance vstřelených gólů v dosavadním průběhu ligy 26:25 což dělá 1,3 gólu vstřeleného a 1,25 inkasovaného na zápas.

Absence: Libertazzi, Parravicini, Lisuzzo, Bastrini, Marianini, Del Prete, Tonozzi, Piovaccari, Baclet, Motta

Předpokládané sestavy:
SS Virtus Lanciano: Leali, Aquilanti, Mammarella(3 branky nejlepší střelec), Amenta, Vastola, Almici, Minotti, Volpe, Di Cecco, Turchi, Falcinelli. Nutno podotknout, že zde se stará o branky více hráčů další čtyři hráči mají po dvou brankách.

Novara Calcio 1908: Bardi, Perticone, Ludi, Ghiringhelli, Alhassan , Buzzegoli, Barusso, Pesce, González (nejlepší střelec 10 branek a 8 asistecí), Mehmeti(6 branek a 2 asistence),
Lepiller ale, i zde si zbytek skoro celé základní jedenáctky vstřelil alespoň jednu branku.

Vzájemnou bilanci zápasů zde nehledejte. Žádná není. Oba celky proti sobě nastoupí vůbec poprvé!

Sečteno a podtrženo:

Domácí čeká opravdu těžký zápas a o svou první výhru na domácím hřišti budou muset tvrdě bojovat. Popravdě řečeno nemyslím si, že v tomto zápase dokážou uspět a naplno bodovat. Zvláště když hostí celek, jež opravdu zaznamenal slušný nárůst výkonnosti a to především díky dvěma výše zmíněným útočníkům, kteří nastupovali v posledních zápasech pravidelně do utkání. Předpokládám tedy, že Novara opět bude spoléhat v zápase na své hroty. Kterým se, ale do cesty postaví vcelku slušná obrana z posledních zápasů. Pokud se pak podíváme, na průběžnou tabulku zjistíme že, oba celky dělí od sebe tři body. Domácí jsou navíc na, sestupových pozicí a Novara těsně nad nimi. Oba tak mají motivaci v tomto zápase uspět. Čeká nás tedy souboj domácí defenzívy a hostující ofenzívy. Je, ale důležité uvést že Novara zaznamenala své dvě ze tří posledních výher na domácím hřišti. Absencím nepřikládám až takovou váhu, protože oba celky je zaznamenali, již v předchozích zápasech. Jedinou výjimkou je útočník z celku Novara, Motta, který, ale zaznamenal z pěti startů 1 gól a je tak spíše střídajícím hráčem. Sázkové kanceláře favorizují lehce hostující tým. Já osobně, ale věřím domácím, který snad dokážou v zápase uhrát remízu. Šanci rozhodně mají. A očekávám vyrovnaný zápas. Bohužel jak jsem již uvedl, výše bude to první vzájemný zápas mezi těmito celky a tak není nic jisté.

Hlavní tip: Remíza v kurzu @3,10 na Marathonbet
<<

Mimet

Příspěvek stř 26. pro 2012 12:41:42

Re: Italská Serie B

Pěkná analýza, dobrý tip, zkusím to. Good Luck nám všem. :) %%- %%- %%-
Obrázek HALA MADRID!!! Obrázek
Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0
<<

Mimet

Příspěvek stř 26. pro 2012 16:51:19

Škoda no, gól padl v 85. minutě, ale vypadalo to hodně nadějně, škoda toho gólu v závěru. :(
<<

Z4ch4r!

Příspěvek stř 26. pro 2012 18:03:02

Zápas jsem nesledoval. Byl jsem pryč. Po té co jsem prošel, zpětně analýzu chybu jsem nenašel. V zápase byly lepším týmem soudě podle uložených žlutých karet hostujícímu týmu nakonec domácí. Nutno podotknout, že až od druhého půle. Gól padl po „individuální chybě“ brankáře hostí. Kdy Turchi střílel na bránu a vlivem špatného odskoku míče, míč nezasáhl a ten skončil bohužel v brance. Bohužel v zápase se naplnil desátý bod neodhadnutelného faktoru. Domácí tak nakonec utrpěli svou první domácí výhru a zaslouženě vyhráli. A mě nezbývá než jim gratulovat. Toliko k zápasu.

Tip: KO 1:0 pro domácí
Naposledy upravil Z4ch4r! dne stř 26. pro 2012 23:05:52, celkově upraveno 1
<<

Mimet

Příspěvek stř 26. pro 2012 18:28:16

Ale i tak, tvá analýza se mi líbila a rád si počkám na další. Individuální chyby bohužel nemůžeš předvídat.

Zpět na Fotbal