Francouzská Ligue 2

<<

Z4ch4r!

Příspěvek pát 21. pro 2012 2:04:08

Francouzská Ligue 2

AC Arles - Dijon FCO

21.12.2012 18:45
Stadión: Parc des Sports, Avignon

Jelikož mám čas a nudím se. A nejsem unaven po celodenním shonu. Tak dneska dáme výlet do Francie. A to konkrétně do Avignon na tamější zelený pažit. Kde se hraje další runda druhé Francouzské ligy.

Bilance AC Arles:
Aktuálně 17 celek tabulky. Celková dosavadní bilance zápasů jest 5-9-8 z toho doma 3-5-3. Posledních pět zápasů tři remízy jedna výhra a jedna prohra. Z toho 2x tým remizoval doma s Tours(11) 2:2 „poslední zápas“ a Le Mans(14) 0:0 a jednou venku s Guingamp(3) 0:0. Jednou výhra nad Istres(6) venku v poměru 0:1. A doma prohra s Lavalem 0:3. Bilance gólů 17:27 což dělá necelý jeden vstřelený gól na zápas 0,85 a obdržených 1,35.
Absence: Dalé , Zarour, Mara

Bilance Dijon FCO:
Aktuálně na sedmém místě v tabulce. Bilance zápasů 10-7-5 z toho venku 2-3-4Dijonu se celkem daří v posledních pěti zápasech je tam 3x výhra jedna remíza a jedna prohra. V posledním zápase doma Dijon sestřelil Istres(6) 3:1. Tady se trochu pozastavím, protože v tomto zápase se zranil útočník Kone a rozšířil tak marodku útočníku Dionu, který v tomto zápase zaznamenal dva góly. Před tímto zápasem rovněž zvítězil doma nad Caen(4) 0:1. Venku pak prohrál s Lavalem 3:0. Doma pak zvítězil nad Nimes(10) v poměru 2:1. A v pátém zápase pak remizoval na hřišti Chateauroux (12) 2:2.Celková bilance gólů 24:24 což je 1,2 vstřeleného gólu na zápas a stejný průměr je i co se inkasa týká.
Absence: v řadách útočníků: Thil, Courgnaud, Koné v řadách zálohy: Achour, Sankharé, Joufreau.

Předpokládané sestavy: Berte samozřejmě s rezervou.
AC Arles: Yattara Naby, Soro, N´Diaye, Cantini, Quintin, Abdelhamid, Plessis , Rocchi , Ben Saada, Suarez, Savanier
Dijon FCO: Reynet , Cissé , Souprayen, Varrault, Bamba, Jovial , Mollet, Baradji, Guerbert, Tavares, Bérenguer

Sečteno a podtrženo:

Domácí zrovna oslnivou formu nemají, ale přeci jen v posledních zápasech prokazují určitou stabilitu. A jsou přeci jen mírným favoritem tohoto utkání, protože přeci jen hrají na domácí půdě. Co mě trochu trápí je jejich střelecká forma, která je provází od začátku sezony, kdy nejsou schopni dát více jak dva góly v zápase. Doma pak právě dosti často remizují. V podstatě čekají na další domácí výhru a tady je otázkou zda se ji právě dnes dočkají, protože celek Dijonu v posledních zápasech prokazuje mnohem lepší formu a to nehledě na absence v útoku. Kdy se o góly stará především duo Tavares a Jovial. Oba zmínění by zítra měli hrát. Jenže pravdou je, že hosté vyhrály venku jen 2x co se ligových utkání týká. Navíc oba celky se již v minulosti setkaly a nutno podotknout že oba tyto zápasy skončily remízou 0:0 a 1:1. Což je „jen“ statistické hledisko a je jen na Vás jakou váhu mu přiložíte. Já osobně v tomto zápase věřím opět v remízu.

Hlavní Tip: Remíza v kurzu @3,15 na Marathonbet.
<<

Z4ch4r!

Příspěvek pát 21. pro 2012 21:03:18

Re: Francouzská Ligue 2

Co na toříci. Zápas jsem nesledoval mnohem více mě zajímal výsledek druhé analýzy. Tento zápas dopadl podle mého očekávání. A oba protagonisté se tak rozešli za nerozhodného stavu 1:1 !!!

Hlavní tip: OK !!!!

A gratuluju všem co se se mnou opět scezli ...... GL . A děkuji za hodnocení. Není sice důležité ,ale zpětná vazba rozhodně potěší, protože alespoň vím že, to sem nepíšu jen tak do větru .....

Zpět na Fotbal