Francie - National Ligue 3

<<

Z4ch4r!

Příspěvek pát 21. pro 2012 5:33:51

Francie - National Ligue 3

US Quevilly - Paris FC 98.

21.12.2012 v 19:00
Stadión: Stade Lozai, Le Petit Quevilly

A když už jsme v té Francii tak se ještě chvíli zdržíme a mrkneme se do tamější třetí ligy. Kde se utkají v současné době dva největší tragédi a to v pravém slova smyslu. Chce se mi, až brečet když se člověk musí koukat na tokové bilance a formy obou protagonistů. A proto rychle a co nejkvalitněji zanalyzovat a rychle odsud pryč!

Bilance US Quevilly:
Suveréně poslední dvacátý celek tabulky a pouhopouhých pět bodů ze sedmnácti zápasů „to snad ani není možný“. V posledních, pěti zápasech najdeme samozřejmě čtyři prohry a jednu remízu. V posledním utkání v lize prohrály 1:0 s Rouen(8). Doma před tímto utkáním remizovali s Red Star(12) 1:1. Pak už jen chybí tři prohry v řadě. Dvě venku s Colmar(3) 2:1 a Carquefou(5) 4:0. Mezi těmito zmíněnými zápasy se odehrál domácí zápas a to s klubem Bourg Peronnas(7) 0:1. Celkové skóre všech zápasů z dosavadního průběhu sezóny je 0-5-12. Doma, ani jednou nezvítězily, 4x remizovali a pětkrát prohrály. Statistika gólů za sezonu je, 13:30 což je 0,76 gólu vstřeleného a 1,65 inkasovaného na zápas.

Absence: Neznámé….

Paris FC 98.
Aktuálně devatenáctý mančaft tabulky a čtrnáct bodů. Na sedmnáctou a osmnáctou pozici neztrácí ani bod a je tak horší jen skóre vstřelených branek. Celkové skóre zápasů činí: 2-8-7, z nichž venku 1-4-4. Jeho aktuální forma ale také není oslnivá z posledních pěti zápasů 3x remizoval a dvakrát prohrál. Poslední jeho zápas tedy skončil nerozhodně 2:2, hrál na domácím hřišti proti Luzenac(15). Před tímto zápasem prohrál venku s Métami(2) v poměru 3:0. Pak zaznamenal dvě remízy. První doma a opět 2:2 s celkem Vannes(6) a venku s celkem Boulogne(14) tento zápas skončil bez branek. Doma pak ještě prohrál s Cherbourg(16) v tomto zápase dostal čtyřku a nic nevstřelil. A když už jsme, u branek tak vězte, že celkově nastřílel 13 gólů a 26 jich inkasoval což je skoro stejně, jako má jeho sok v tomto zápase. Má tedy úplně stejný průměr vstřelených branek na zápas jako US Quevilly 0,76 při inkasu 1,53 gólu na zápas.

Absence: Opět nenznáme…..

Předpokládané sestavy: Berte s hodně velkou rezervou ….!!

US Quevilly: Yassine El Kharroubi, Vardin, Vanoukia, Weis, Beaugrard, Laup, Jouan, Zanké Diarra, Colinet, Valero, Capelle
Paris FC 98.: Demarconnay, Veldeman, Badiane, Diavara, Sidibe, Scotte, Ouazene, Djire, Yesli, Ekembi, Murcy

Tady dodám, že v této sestavě tým hrál dne 28.04.2012 v poharu kde na hřišti Olympiqu Lyon uhrál celek US Quevilly solidní výsledek 1:0 pro domácí.

Vzájemná bilance:
Tak celkem jsem našel pět vzájemných zápasů:

13.07.2012 - CF - US Quevilly 0-0 Paris FC
07.05.2012 - D3 - US Quevilly 2-2 Paris FC
25.11.2011 - D3 - Paris FC 2-0 US Quevilly
31.01.2006 - CFA1 - Paris FC 1-0 US Quevilly
07.09.2005 - CFA1 - US Quevilly 1-2 Paris FC

Z nichž první tři mají určitou vypovídající hodnotu a lze k nim přihlédnou.

Sečteno a podtrženo:

Pokud se podíváme, na poslední zápasy obou týmů zjistíme že, domácí se utkávali převážně s kluby z horní poloviny tabulky. Paris FC naopak zase více z té dolní poloviny tabulky. Rovněž statistika gólů je vyrovnaná. Utkání tak nemá v podstatě jasného favorita a i bukmejkři mi svými kurzy dávají za pravdu. Domácí určitě touží po své první výhře doma v této sezóně a určitě cítí svou šanci na vítězství v tomto zápase. Kde jinde by mohli uspět než právě na domácím hřišti navíc proti předposlednímu týmu tabulky. Nicméně ani hostující celek nebude chtít prohrát, protože by tak ztratil kontakt s celky, které jsou na 18 až 16 místě tabulky. A boj o záchranu by si tak ještě více zkomplikoval. Je tak velice těžké vyhodnotit správně všechny indicie k zápasu. V tomto zápase skusím věřit statistikám vstřelených a inkasovaných branek. A vzájemným zápasům z tohoto roku. Moje sázka je tedy opět na remízu.

Hlavní tip: Remíza v kurzu @3,20 na Bet3000
<<

Milionovypastelak

Příspěvek pát 21. pro 2012 20:55:29

Re: Francie - National Ligue 3

Oba tipy dnes krásný. Díky a klouboček dolů ;)
<<

Z4ch4r!

Příspěvek pát 21. pro 2012 21:20:32

Tady se dnes pozastavím, protože tohle byl můj zlatý hřeb večera. Analýza ,která mi opravdu dala zabrat.Protože jsem ji zde uveřejnil nejprve bez hlavního tipu. Musel jsem počkat, až se mi srovnají myšlenky a odpočinu si od té předešlé. Takže ta hodina oddechu se vyplatila. Z minima informací jsem tak dokázal vytěžit maximum. Zápas jsem sledoval do poslední vteřiny a nakonec jsem si mohl zakřčitet " góólll to neni možný tohle ", protože, už, už to vypadalo že domací dnes utrpí první výhru a překročí tak svůj vlastní stín. V 93tí minutě hosté doslova potěšili mě a můj tiket. A srovnaly tak na konečných 2:2 -8)

Hlavní tip: OK !!!!

Sport je krásný a fotbal je ten NEJ !!!! GL .....
Naposledy upravil Z4ch4r! dne pát 21. pro 2012 22:43:58, celkově upraveno 1
<<

Mimet

Příspěvek pát 21. pro 2012 22:21:15

Gratuluji, trefit 2x remízu v jeden den to je něco. :-bd :-bd :-bd
Obrázek HALA MADRID!!! Obrázek
Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0
<<

Z4ch4r!

Příspěvek pát 21. pro 2012 22:45:11

Mimet píše:Gratuluji, trefit 2x remízu v jeden den to je něco. :-bd :-bd :-bd

Snažim se netrefovat. Pokud možno vědět. ;)

Zpět na Fotbal