Paris Saint-Germain - Olympique Lyon

<<

lukas8

Příspěvek čtv 13. pro 2012 16:50:27

Paris Saint-Germain - Olympique Lyon

Obrázek

Výkop: 16.12.2012 21:00 CET

Dnes mám nějaký volný čas tak si na zabavení napíšu znovu nějakou tu analýzu. Řikal jsme si co vyberu z víkendové přemršti tolika zápasů a nakonec jsem si řekl, že nebudu troškařit a tak jsem si vybral souboj gigantů ve Francii PSG a Lyonu jedná se o zajímavý zápas pro sázkaře nebo prostě jen pro fanoušky kvalitního fotbalu.
Minule mi vyšel Lyon s krásným kurzem 3.75 tak shrnu i jejich další zápas.

Jedná se o neskutečně prestižní souboj PSG i Lyon jsou velmi ofenzivní mužstva PSG v této sezoně už vstřelilo v domácí soutěži 32 branek za 17 zápasů to Lyon má o pouhé 2 branky méně. Obě mužstva táhnou především hrotový útočníci Zlatan Ibrahimović dal v lize už 17 branek na opačné straně barikády se nenechá zastínit Bafetimbi Gomis ten dal letos v lize 10 branek.

Poslední 2 střetnutí těchto velkoklubů dopadlo 2x gólovou přestřelkou 25.02.2012 skončil zápas neuvěřitelnou remízou 4:4 letos v březnu se tyto 2 týmy potkali v poháru a skončilo to 1:3 pro Lyon.

PSG ted v lize válcují koho potkají jejich poslední 2 zápasy skončili debaklem nejdřív zníčili doma Evian 4:0 a další kolo si přejeli pro 3 body do Valenciennes rovněž za výsledek 0:4 to dal Ibra dokonce hattrick.

Lyon se ted především spoléhá na brazilského křídelníka Michela Bastose ten totiž v posledních dvou zápasech jediným gólem rozhodl jako střídající hráč derby se Saint-Etienne a prosadil se i proti Nancy v tomto zápase ovšem Lyon ztratil, když doma remizovali pouze 1:1. Bastos se vrátil po zranění zad a pomáhá Lyonu svými góly. Kouč Lyonu nemůže proti PSG počítat s Dabem, který proti Etienne vyfasoval červenou kartu naopak se po zraněnní vrátil Lisandro Lopéz ten proti Nancy odehrál druhou půli.

Pro PSG bude klíčové jak zahrají Ibrahimovic a Menez první jmenovaný si drží neskutečnou vyrovnanost svých výkonů, ale Menez je náladový hráč jeden zápas zahraje perfektně a 3 odflákne neskutečným zbůsobem jeho spolupráce se Zlatanem bude pro PSG důležitá.

Pravděpodobné sestavy:

PSG

(4-2-2) Sirigu - Jallet, Thiago Silva, Alex, Maxwell - Matuidi, Motta, Pastore, Lavezzi - Ibrahimovic, Menez

Lyon

(4-2-2) Vecoutre - Lovren, Reveilere, Umtiti, Fofana - Bisevac, Bastos, Malbranque, Mvuemba - Lacazette, Gomis

________________________________________________________________________________________________

V tomto zápase to vidím na celkem pohodový over, ale v tak důležitém zápase se může stát všechno. Ještě se mi líbí sázka na oba gól za 1.83 u bet365.

Tip:

over 2.5 @ 1.95
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

eneabeats

Příspěvek ned 16. pro 2012 16:52:16

Re: Paris Saint-Germain - Olympique Lyon

Hezké :), spíš věřím tomu over 2,5 :), ale klidne bych hecl i kdo da prvni gol- Zlatan @ 4 :)
I do not smoke pot every day, but when i do Holy shit !

Keep calm just smoke weed :8
<<

lukas8

Příspěvek pon 17. pro 2012 16:25:31

Re: Paris Saint-Germain - Olympique Lyon

1-0 KO
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)

Zpět na Fotbal