Příspěvek ned 11. bře 2012 9:10:52

D.Dresden-Ingolstadt

Obrázek vs Obrázek

2.německá liga Obrázek

11.03.2012 13:30

Začnu tím že stadion Dynama je uzavřený nebo-li zápas se uskuteční před prázdnými tribunami.Dynamo dostalo trest za nepřístojnosti fanoušků při pohárovém utkání.Fanoušci i tak ale zkupují lístky,prodáno už je něco přes 21000 lístků.Fanoušci tak dávají na jevo svou oddanost klubu a ten jim to rozhodně bude chtít vrátit v podobě vítěztví.

Dynamo je přesně ve středu tabulky se 32body.Na domácím stadionu má bilanci 6-3-3 skore 25:16.Vyznačuje se utočným stylem hry (celkové skore 42:41),což je na nováčka soutěže velmi sympatické.V jarní části Dynamo prohrálo prozatím jen jednou a to v Unionu B. 4:0,doma přehrálo i silný Fürth 3:1.Dynamo hraje opravdu skvěle v posledním zápase vyhrálo v Bochumi 0:2,zápas jsem viděl v televizi a Dynamo hrálo opravdu skvěle.Dynamu se po krátkodobém zranění uzravil záložník F.Trojan(23z-2g),zraněný je pouze obránce Stoll

Schanzer bojují o udržení,prozatím jsou na 16ctím barážovém místě s 21body,ovšem před nimy má stejný počet bodů i Aachen s Duisburgem.Z venku si schanzer odvezli pouze 6bodů 1-3-8.V posledním zápase se doma utkali s Unionem,byl to velmi divoký zápas,domácí vedli 3:2 ale v 90.minutě inkasovali na konečných 3:3.

Vzájemný zápas vyhrál na domácí půdě Ingolstadt 4:2,jak je vidět z výsledku hrálo se velmi utočně.Jak už jsem řekl Dynamo hraje utočný fotbal,Ingolstad hrál s Unionem také utočný fotbal a podle mě půjde se stejnou mentalitou i do tohoto zápasu.Navíc oba tými mají motivaci Domácíse chtějí odvděčit fanouškům za jejich nevýdanou podporu a hosté by se v případě výhry mohli dotáhnou na 12cté FSV.Očekávám tedy že v zápase padnou minimálně 3branky.Ingolstadt po zimní přestávce ještě nenašel přemožitele,schanzer nedákázali skolit jak Furth(0:0) tak ani Dusseldorf(1:1),v těchto zápasech však schanzer pouze urputně bránili,v dnešním zápase si budou věřit,vždyt Dynamo porazily doma 4:2,takže budou hrát otevře ovšem Dynamo má smrtící brejky a Schanzer zase tak pevnou obranu nemají.Vidím to 2:1 pro Dynamo.

TIP : OVER 2.5g @ 1.74 , VÝHRA D.DRESDEN @ 1.9