Gambrinus Liga, Příbram-Hradec Králové

<<

andyrespekt

Příspěvek pát 02. bře 2012 11:54:39

Gambrinus Liga, Příbram-Hradec Králové

19. kolo, stadion u Litavky, 3.3 15:00

V tomto zápase se utkají týmy, které jsme v předešlých dvou kolech přivítali my u nás v Liberci. Ani jeden tým si u nás přiliš neškrtl, každopádně Příbram na mě působila sympatičtějším dojmem.

Hradec letos odehrál venku 8 zápasů a vsetřil v nich 7 golů, což je průměrně méně než je 1 gol na zapas. Ovšem vyjma zápasů s Libercem a Plzní, týmy které jsou jinde než zbytek ligy a výprasku na Dukle nedostal Hradec letos venku více jak 1 gol!! Má tedy venku velmi dobrou obranu, což jsem ostatně viděl na vlastní oči, ovšem pod nápory Štajnera a Breznaníka nakonec se obrana docela položila, ale takové borce Příbram nemá.

Obrázek

Příbram letos hraje na své poměry dost útočně, přesto doma vsetřila 14 golů v 8 zápasec, což je průměr jenom něco kolem 1,75 golu na zapas. Příbrami v zimě odešel elitní střelec Wágner do Plzně a na jaře má Příbram a v koncovce veliké problémy, vždyt na jaře ještě nevstřelila ani jeden gol. Navíc zraněný je i jejich nejlepší záložník Daniel Tarczal, takže mezihra a souhra je hodně oslabená.

Obrázek

Kdyby se zápas hrál na podzim, volím jasnou jedničku, jelikož Příbram kromě zápasů s Libercem a Spartou (které řadím mezi TOP 5 týmů naší ligy, které jsou herně jinde než zbytek) vyhrála všechny zápasy!!

Situace na jaře je trochu odlišná. Oba týmy co jsem měl možnost zpozorovat měli problémy v přechodu do útoku, očekávám tedy že zápas se bude odehrávat spíše ve středu pole. Příbrami přišel před zápasem s námi nový útočník, Brazilec Jonathan Bernardo Mariano, který se mně jevil docela dobře a nebezpečně. Co předvede proti slabšímu týmu, netuším. Přesto tento zápas vidím na jasný under.

Tip: Under 2,5 Obrázek 1,66
<<

Frick

Příspěvek sob 03. bře 2012 4:35:32

Re: Gambrinus Liga, Příbram-Hradec Králové

Příbram - Hradec Králové
Tak tady bych s kolegou nesouhlasil a věřím, že domácí budou úspěšnější. Hradec je spíše mužstvo "na doma". Ten hezký pocit, kdy papírově slabší mančaft porazí "Železnou Spartu", ten si už zažili, na sestup je tam poměrně slušný náskok, tak zas není životně nutný bodovat v nějaký Příbrami. Naopak, Příbram by už zřejmě nějakej ten sukces chtít měla. Proti Slavii ušmudlaná plichta 0:0 (no, jsme betonáři :oops: ), Liberec je težkej tým, budiž. Ale teď už je skutečně dobrá příležitost skórovat a (plně) bodovat. Navíc na podzim PB v Mechově vyhrála, takže nedá se určitě říct, že by PB třeba strašil nějaký výprask z prvního měření sil sezony....
TIP: 1 DNB @ 1,75 (Pinnacle) 8/10
Obrázek Obrázek
<<

andyrespekt

Příspěvek sob 03. bře 2012 11:51:08

Frick píše:Příbram - Hradec Králové
Tak tady bych s kolegou nesouhlasil a věřím, že domácí budou úspěšnější. Hradec je spíše mužstvo "na doma". Ten hezký pocit, kdy papírově slabší mančaft porazí "Železnou Spartu", ten si už zažili, na sestup je tam poměrně slušný náskok, tak zas není životně nutný bodovat v nějaký Příbrami. Naopak, Příbram by už zřejmě nějakej ten sukces chtít měla. Proti Slavii ušmudlaná plichta 0:0 (no, jsme betonáři :oops: ), Liberec je težkej tým, budiž. Ale teď už je skutečně dobrá příležitost skórovat a (plně) bodovat. Navíc na podzim PB v Mechově vyhrála, takže nedá se určitě říct, že by PB třeba strašil nějaký výprask z prvního měření sil sezony....
TIP: 1 DNB @ 1,75 (Pinnacle) 8/10

Moment já netvrdím že Příbram není favorit a nemůže vyhrát, ale vzhledem k momentální situaci se mi zdá jistější under. Příbram na podzim a na jaře je zatím docela rozdíl. Hradec je bídnej tým, ve svém středu má snad jedinného trochu schopnějšího fotbalistu (Štěpán), ale bránit umí a ten útok Příbrami je notně oslabení.
<<

andyrespekt

Příspěvek sob 03. bře 2012 16:51:38

Výsledek 0:0, TIP OK

Zpět na Fotbal