|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
pon 13. úno 2012 14:33:50 od Neuminho
ASTON VILLA FC - MANCHESTER CITY Soutěž:  Barclays Premier League 2011/2012, 25. kolo Datum a čas konání: 12/02/2012, 17:00 Stadion: Villa Park, Birmingham Hlavní rozhodčí: Michael Oliver Tabulka: Poslední vzájemné zápasy: Pravděpodobné sestavy:** **# Given # Warnock # Dunne # Collins # Hutton # C. N'Zogbia # S. Petrov # Clark # Ireland # D. Bent # R. Keane ** **# Hart # Richards # Kompany # Lescott # Clichy # de Jong # Barry # D. Silva # S. Agüero # Milner # Džeko Zranění, suspendovaní hráči + ti co si plní reprezentační povinnosti ----> C. Herd 8/0 ----> M. Balotelli 15/9, K. Touré 8/0, Yaya Touré 20/3 Můj tip na dnešek :Under 3.5 kurz 1.30 u  ; Důvěra 9/10  Toto je analýza ze včera, davam jí zpet včera som jí tu smazal stejně ako analýzu na Wolves - WBA, ked to budu mit jen v pc uložene tak to neuvidim prakticky ako je to urobene, tak to davam radšej sem, abych si to pak započítal aj do bilance. Včera na sazení krásný den, akorát tu na foru sa mi to trošku vymklo z rukou ti co byli na chatu ví... Omlouvat se nebudu pač ti ktorý ma tiež uraželi to tiež neudelali a navíc som ještě narozdíl od nich vyfasoval ban. Kdo tu včera nebyl a nestihl tu analýzu vidět, tak at si klidne neverí, že som mal tie iste tipy. Tady už duvod analýzy nenapíšu pač jsem se s tím tady vypisoval včera a admin to nakonec smazl a já to bohužel už neuložil.
pon 13. úno 2012 14:40:00 od Petr Jeník
Ban jsi dostal za smazání těch analýz a jejich nahrazení slovem "nasrat" Máš kliku, že ti ten ban dal Hejhula a né já - ode mě bys ho měl za tohle nastálo Docela dost jsi mě nasral panáčku
pon 13. úno 2012 14:49:05 od Neuminho
Aha no a to a že ma hu bezduvodne uraží v chatu je v pohodě tak to potom OK, u jedne jsem napsal nasrat u druhe OKCHEJ a když jsou to moje analýzy to je jako nemužu smazat ? Nechápu ty pravidla tady sorry. No už som ti napsal aj pm
pon 13. úno 2012 17:18:09 od Hu
Neuminho, pokud zde opakovaně vytváříš aféry z toho, že jsi dostal o 1 hvězičku méně, než by sis představoval a považuješ za urážku, když ti někdo v souvislosti s tím řekne, abys dospěl, tak je vhodný čas přestat brát ten život tak vážně. To, co ti na tomhle fóru nejvíc škodí, nejsou zlí admini a moderátoři, ale tvoje vztahovačnost.
pon 13. úno 2012 17:49:16 od Neuminho
Já neříkám, že jste zlí a toto, vztahovačný sice asi jsem a dokážu sa nas*** prakticky kvuli čemukoli, ale prostě si myslím, že když tě neurážím já, tak nemáš důvod to dělat ani ty... i ked sa třeba dle vás chovám ako 5letý, když tu hraji na hvezdičky, ale nevím co je na tom tak hroznýho, nejsem žádnej "milionář" ( a ani zatím nevydělávám ) a ty peníze co se tu dají vyhrát sa mi hodí aspon nemusím pak utracet ze sveho na další sázení a mohu v této zálibě v poklidu pokračovat i nadále. Navíc ked mám nazor na nějaké analýzy ostatních, tak vždy napíšu, takže tu rozhodne nejsem len kvuli penezum, ale hlavně také díky tomu abych si pokecal o sportu a sportovním sázení. Hmm doufám, že jsem to napsal alespoň jakž takž srozumitelně.
Zpět na Fotbal