ADO DEN HAAG - AZ ALKMAAR
Soutěž: 
Eredivisie 2011/2012, 20. kolo
Datum a čas konání: 08/02/2012, 19:00
Stadion: Kyocera Stadion, Den Haag
Hlavní rozhodčí: Kevin Blom
Tabulka:
Poslední vzájemné zápasy:
Možné nominace:**
**# G. Coutinho
# R. Zwinkels
# A. Ammi
# C. Supusepa
# C. N'Toko
# D. Liefden
# K. Visser
# L. Immers
# J. Toornstra
# A. Radosavljevič
# F. Lukšík
# T. Chery
# J. Verhoek
# A. Boussaboun
# C. Vicento
# S. Elbers
# E. Alvarado
# E. Heijblok
# D. Marcellis
# N. Viergever
# E. Reijnen
# R. Klavan
# S. Poulsen
# N. Moisander
# A. Maher
# E. Falkenburg
# M. Martens
# R. Elm
# B. Holman
# C. Ortiz
# J. Gudmundsson
# J. Altidore
# R. Beerens
# C. Benschop
Zranění, suspendovaní hráči + ti co si plní reprezentační povinnosti
----> Christian Kum 17/0, Mike van Duinen 13/3, Paul Mulders 8/0, Ramon Leeuwin 11/0
----> AZ nehlásí žádné zraněné. Můj tip na zítřek :Under 3.5g kurz 1.40 u

;
Důvěra 8/10 
I přes velké oslabení obrany domácích pro zítřejší ligový zápas, věřím tomu, že v tejto over lige padne under 3.5 a proč? . Důvod je jednoduchý oba týmy poslední dobou nehrají vubec dobře a ani nedavaji moc golu sice Den Haag dal v posledním domácím zápase 3 goly, ale poté vyšel naprázdno v zápase venku s Nijmegenem a navíc ty 3 goly dali Rodě Kerkrade, která je sice velmi kvalitním týmem, ale venku pouští o dost více golů než Alkmaar. Alkmaar je sice jeden z top týmů nizozemské Eridivisie, ale jeho momentální forma to je prostě des běs a venku patří Alkmaar k prumeru v Eridivisie. V posledních 3 zápasech dal Alkmaar jen 2 goly , ale z toho 1 byl na domácím hřišti i když Alkmaar dává doma i venku prakticky stejně golu a i když to byl gol proti famoznimu Ajaxu ale ten je na tom taky dost špatne co se týče puštěných branek venku a už to vypadalo po výsledku 1:1 s Ajaxem, že snad AZ znovu startuje, avšak to rozhodne nepotvrdili v posledním venkovním utkání s Rodou kde dostali 2:0 a tak si myslím, že zítra padne under 3.5. Vzhledem k te absenci v obraně kde nemá Den Haag plnohodnotnou nahradu za Kuma si netroufám jit na ostro do underu 2.5, to už by byl moc velký risk pro mě, no jsem zvedav jak se s tím Den Haag popasuje pač v tej obraně to trošku asi bude skřípat bez jednoho z klíčových obrancu, ale over 3.5 by rozhodně padnout nemel i tak a proto taky větší duvera a to 8/10.