LM 18.10.
CSKA Moskva - Trabzonspor
Velice zajímavý zápas, CSKA Moskva v minulém kole LM nestačili doma na Inter a i přesto že z 0:2 dokázali vyrovnat, tak nakonec prohráli a zatím mají pouze 1 bod a to za remízu na půdě Lille, kde taktéž dokázali vyrovnat z 2:0. Trabzonsport v prvním kole LM nečekaně vyhrál na půdě Interu a ve druhém kole uhrál doma bod z Lille. Tady je kurz na domácí pro mě opravdu nehratelný a já bych tady zkusil překvapení a to neprohru Trabzonsporu, nebo DNB na Trabzonspor.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Gabulov - V.Berezuckij, Ignaschevich, Nababkin, A.Berezuckij - Aldonin, Mamaev, Tosic - Dzagoev - Doumbia, Vagner Love
Trabzonspor - pravděpodobná sestava:
Zengin - Čelůstka, Kacar, Glowaski, Čech - Colman, Zokora - Volkan Sen, Alanzinho, Halil Altintop - Brozek
Tip:
02 @ 2,20
Basilej - Benfica
V tomhle zápase je pro mě favoritem hostující Benfica, nicméně Basilej doma nebude určitě chtít prohrát. Benfica v prvním zápase dokázala doma remizova 1:1 s Manchesterem United a ve druhém zápase nezaváhala na půdě Rumunského mistra Otelul Galati. Basilej v minulém zápase nečekaně sáhala na výhru na Old Trafford, kde otočila zápas z 2:0 na 2:3, ale remízu pro Manchester zachránil pár minut před koncem Park. Tady se mi líbí tip oba gól.
FC Basilej - pravděpodobná sestava:
Sommer - Steinhofer, Kováč, Dragović, Joo-Hoo - F. Frei, Huggel, Cabral, Shaqiri -A. Frei, Streller
SL Benfica - pravděpodobná sestava:
Artur - Maxi Pereira, Luisao, Garay, Emerson - Javi Garcia - Gaitan, Witsel, Aimar, Nolito -Cardozo
Tip:
oba gól @ 1,57
Dinamo Záhřeb - Ajax Amsterdam
V tomhle zápase trošku nevím co mám očekávát. Nicméně vím jedno, jestli Ajax chce postoupit ze skupiny do osmifinálě LM, tenhle zápas prostě musí vyhrát. Ajax má dvou zápasech pouze jeden bod za domácí remízu s Lyonem a když Lyon prohraje v Madridu tak jako Ajax, tak Ajax potřebuje vyhrát aby se dotáhnul právě na Lyon. Zde volím trošku riskantní tip a to je čistá 2.
Tip:
2 @ 2,62
Lille - Inter
Tak tohle bude velice zajímavý zápas. Inter se v lize zatím trápí, ale v Lize Mistrů to zatím až tak špatné není. V prvním kole sice velmi nečekaně vybouchnul doma s Trabzonsporem, to ale napravil ve druhém kole, protože vyhrál v Moskvě. Lille má zatím dvě remízy a to domácí s CSKA Moskva, nad kterou vedl 2:0 ale nakonec získal pouze bod a remízu 1:1 na půdě Trabzonsporu. Tady bych si zkusil zahrát remízu, což mi přijde jako nejlepší varianta.
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Landreau - Debuchy, Rozenhal, Basa, Beria - Balmont, Mavuba, Pedretti - Cole, Payet, Hazard
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Chivu, Zanetti - Stankovič, Cambiasso, Obi – Sneijder - Pazzini, Milito
Tip:
0 @ 3,25
Z úterní LM se mi jen líbí tyto zápasy ostatní pro mě NB. Jestli si někdo něco vybere tak GL.
Kurzy jsou od bet365.