Viktoria Plzeň - Slovan Liberec
Viktorka hrála ve středu Ligu Mistrů v Norsku a myslím si, že se také bude šetřit na odvedu, protože Liga Mistrů je o dost důležitější než Gambrinus Liga. Liberec na tuto sezónu hodně posílil ofensívu, protože přišli Šural, Rabušic a Blažek a letos by chtěl bojovat o Evropské poháry. S Liberce odešel Marcel Gecov, který přestoupil do Fulhamu a pro defensívu Liberce to bude určitě citelná stráta. Plzeň by ale hned v 1.kole Gambrinus Ligy ale zaváhat nechtěla a trenér Rada prohlásil, že do tohoto zápasů určitě dají vše a budou chtít uspět a připsat si hned na start 3 body. Já mam v tomhle zápasů více tipu, jako největší tutovku beru, že Slovan Liberec vstřeli gól za hodně slušný kurz, protože si myslím že Liberec má hodně dobrou ofensívu v čele se Štajnerem a nějakou tu branku vstřelí. Jako další tip mám oba týmy dají gól, protože Plzeň doma určitě nevýjde na prázdno. Předposlední tip mám over 2,5 branek s podobných důvodů jako oba dají gól a poslední tip skusím za malý vklad výhru Liberce, protože si přeci jen myslím že Plzen nenastoupí v nejsilnější sestavě a navíc má zraněného brankáře.
Tip:
Slovan dá gól @ 1,63 / vysoký vklad
Oba týmy dají gól @ 1,75 / vysoký vklad
Over 2,5 branek @ 1,69 / střední vklad
Over 3,5 branek @ 2,70 / nízký vklad
DNB 2 @ 3,60 / nízky vklad