Kanada-SC Toronto-Brantford Galaxy

<<

PePe6

Příspěvek pát 01. črc 2011 14:54:40

Kanada-SC Toronto-Brantford Galaxy

Obrázek ****Canada soccer league 2011**** Obrázek **** *Canada soccer league 2011 **** Obrázek

************************************************************ SC Toronto Obrázek VS. Obrázek Brantford Galaxy ***********************************

K zápasu : toto uktáni začína v brzkých hodinách v 02.07.2011 02:00

[size=200]SC Toronto - [/size] domácíObrázek Obrázekvenkovní

-Před touto analýzu jsem si s předešlim zápasem z kanadské lize byl naprosto jist zde očekávám trochu těžší souboj ale i přesto by měl vyhrat "muj " tým .
-Zde stavim na 2 až 3 faktorech pro mě podstatný je ten že v posledním a to nedávnem střetnuti tým Toronta hral venku na hřišti Galaxy a dokazal tam uravt vítěztví těsně 2:1
-Vždy pokuď tým doáže vyhrat venku na dsoupeřem doma by ho měl povnostně vyhrat v to doufam a myslim že se má teorie opět potvrdí .
-Ale přesto celek toronta nestavim do tohoto aspektu/faktoru je tu hned dalši a to utočná hra Toronta je to druhy nejlepši ofenzivní celek v lize s 18 brankam mu konkuruje pouze prvni celek tabulky s 22 zasahy .
-Neni to ale jen o utoku obrana patři mezi top 4 a na te se solidně da stavět po všech stránkach je tento tým hodně dobře vybaven a bylo by škoda kdyby toho nevyužil .
-V posledni řadě je tu opět domáci puda ktera by měla rozhodnou to co neni, a to 4 zápasy 3 výhry jedina prohra 10 vstřelenych branek !! a pouze 3 obdržene mluví za vše .
-FORMA to je to co rozhoduej 5 zápasu 4 výhry 1 prohra !!! na čem více bychom měli stavět a lpět !?

[size=200]Brantford G.-[/size] domácíObrázek Obrázekvenkovní

-To galaxy ma jine starosti a to aby se udržel někde v klidných vodach středni tabulky což se mu daři ale muže to byt velice osšemetna pozice pouze s 9 body !
-Myslim že největšim hendikepem bude jejích problem ve skorovani což je klíčem k uspěchu ... nemaji dosattečně kvalitni ofenzivu na to aby probourali 7 nejlepši obranu jak to chtěji udělat se 4 nejlepši obranou ? nejsou goly není výhra !!!
-Co se týče obrany nechal bych to tak ač je 10 a celekm je 14 týmu neni to nejlepši ale jsou horši v 8 uktáni obdrženo 13 branek neni nejhorši ač nelichotive určitě .
-Forma je hodně střídava a nenis tabilni 5 zápasu 3 prohry 2 vyhry ... výhry nad Mississauga Eagles FC (6) ( pro mne trochu překvapivě TFC Academy (11.)
-Nevim co bych jim přidal jako kladne body nevidim žádne :(

Závěr -
Pro mě jasný Toronto ma vše formu.domáci uspěšnost, šlapajici aktualně tým dobrý utok i obranu nevidim duvod pro by celek měl dnes zaváhat Galaxy je prozatim v utlumu za 1.33 Obrázek jako doplněk zadarmo ;-)
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

adiavy

Příspěvek pát 01. črc 2011 14:56:01

Re: Kanada-SC Toronto-Brantford Galaxy

idem s tebou
<<

Rafa

Příspěvek pát 01. črc 2011 15:23:58

Podkurz jak prase.!
<<

Dardanely

Příspěvek pát 01. črc 2011 20:15:09

Ted koukám že Obrázek má vypsáno 1.48 ;)

Zpět na Fotbal