Real Valladolid CF : AD Alcorcón

<<

Feedjo96

Příspěvek pát 03. čer 2011 18:18:24

Real Valladolid CF : AD Alcorcón

Obrázek REAL VALLADOLID CF : AD ALCORCÓN Obrázek

Utákání Španělské druhé nejvyšší soutěže, tedy Sekunda divison se ogehraje 05.06.2011 ve 20:00 hodin na stadionu Valladolidu, tedy na stadionu Estadio José Zorilla. Jedná se o poslední 42.kolo této ligy. Z prva by jsme si podle tabulky mohli myslet, že jsou na tom týmy hodně vyrovnaně, ale já vás zkusím přesvědčit o opaku, kurs je tedy sice hodně malý, konkrétně 1,40, ale podle mě stojí za to si i tento malý kurs zahrát. Jinak jen tak pro informaci, tak tento velice pěkný stadion pojme 26 512 což je poměrně slušná porce a já doufám, že na toto utkání bude zaplněný, protože fanoušci domácím opravdu hodně pomáhají, více však už v samotné analýze.

Real Valladolid CF :
Hráči Valladolidu (Pucelanos) nastupují již tradičně ve fialovo-bílých klubových barvách, čehož si také můžete všimnout na obrázku výše. Jistě by se rádi podívali do Španělské Primera Divison, nicméně k tomu mají ještě hodně daleko, prvním krokem v tomto cílu je právě tento zápas, který doma musí zvládnout na jedničku, prostě musí brát 3 veledůležité body a doufat, že zaváhá nějaký z jejich konkurentů o Play Off. Momentálně jsou hráči Pucelanos na 7.místě s náskokekm 3 bodů na 8.Xerez, na 6.Celta Vigo (6.pozice zaručuje účast v Play Off, 7.pozice nikoliv) ztrácejí jen jeden bod, takže musí vyhrát a doufat, že Celta Vido zaváhá a nevyhraje. Dalším velkým pluse pro můj tip, kromě motivace je také to, že tento tým je před svými fanoušky na svém stadionu více než dvojnásobný oproti výsledkům venku. Doma získal 71,4 % bodů, konkrétně 45 ze všech 63 nasbíraných. Jejich bilance na Estadiu José Zorilla je 14 výher, 3 remízy a 3 prohry, jejich skore činí 43 vstřelených branek a 20 branek inkasovaných.

14.05.2011 Segunda División 39. kolo

CD Tenerife - Valladolid 3:2
21.05.2011 Segunda División 40. kolo
Valladolid - Gimnástic 1:0
29.05.2011 Segunda División 41. kolo
SD Huesca - Valladolid 1:0

AD Alcorcon :
Španělský tým AD Alcorcon hraje v žlutých klubových barvách. Osobně si mylsím, že tento tým zakončí sezonu velice dobře, nehledě na to, jak dopadne tento zápas proti Pucelaons. V tomto utkání je i podle kursům jasným outsiderem a to i přesto, že j v tabulce za Valladolidem pouze o 2 místa a pouze o 5 bodů. Tento tým jistě motivaci má, pokud by dnes vyhrál, tak by se v případě neúspěchu Xerezu mohl dostat právě před něj a zakončit tak sezonu na krásném 8.místě. Bohužel se však již nemůžou dostat do Play Off, a tak je motivace jistě nižší, než motivace Valladolidu. Dalším plusem pro Pucelanos je to, že Alorcon je venku poměrně katastrofální. V této statistice jsou až na 20.místě tabulky s 13 získanými body s 20 odehraných zápasů. Jejich bilance je 3-4-13 a score 16:32. Snad jediným mínusem je forma, kterou má lepší právě hostující Alcorcon.

15.05.2011 Segunda División 39. kolo

AD Alcorcón - Granada CF 2:0
21.05.2011 Segunda División 40. kolo
Huelva - AD Alcorcón 0:0
29.05.2011 Segunda División 41. kolo
AD Alcorcón - Real Betis 3:3

Můj tip :
Favorit je jasný a já volím právě jej. Důvodů je hned několik a ty jsou napsány v analýze, projistotu je ještě připomenu. Za prvé motivace, domácí mohou nahlédnou do play off, hosté však hrají už jen o konečné umístění. Za druhé Valladolid je doma celkem suveréním týmem, v této statistice je dokonce 3.nejlepší z celé Sekunda Division. Alcorcon je ve statistice hostů 20 a nedaří se mu. Bohužel jsem ale nikde zatím nenašel zranění, nebo pravděpodobné sestavy. Věřím však, že by domácí Pucelanos vyhráli i s pár zraněnými hráči, nicméně doufám, že žádné zranění nemají.

REAL VALLADOLID CF : DEPORTIVA ALCORCÓN
1 @ 1,40 Obrázek
<<

Frick

Příspěvek sob 04. čer 2011 0:59:20

Re: Real Valladolid CF : AD Alcorcón

Asi jo. Mělo by to vyjít. Mne odradil trochu ten pohled na tabulku - skoro sousedi v tabulce a kurz na 1 tak nízkej. Ale když vidim ty další aspekty. No, bohužel ale hcp moc hrát nejde. Ten zas tak pravděpodobnej neni.

Já tedy spíš uvažuju o Betisu - v handicapu. Důvody jsem uvedl.
Obrázek Obrázek
<<

Feedjo96

Příspěvek sob 04. čer 2011 9:24:07

Frick píše:Asi jo. Mělo by to vyjít. Mne odradil trochu ten pohled na tabulku - skoro sousedi v tabulce a kurz na 1 tak nízkej. Ale když vidim ty další aspekty. No, bohužel ale hcp moc hrát nejde. Ten zas tak pravděpodobnej neni.

Já tedy spíš uvažuju o Betisu - v handicapu. Důvody jsem uvedl.

Díky
<<

BuXo

Příspěvek sob 04. čer 2011 9:50:10

Pekná analýza, súhlasím s tipom, a budem ho hrať ;) %%-
<<

Feedjo96

Příspěvek ned 05. čer 2011 9:01:58

Konečný výsledek: 2:0
Tip: OK